P Plm Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 31 4 1 29 16 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Plm #1 Yumurtalık ta kist var ve adet olmuyorum bu kisle alakalimiii
mina retriever Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 2.960 1.544 63 17 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Plm #2 Plm .!.: Yumurtalık ta kist var ve adet olmuyorum bu kisle alakalimiii Genişletmek için tıkla... Bndede vardi bazen ilacla oluyodum bazen 2 3 ayda bir degisiyodu. Dr a git ilac yazar o ilaci kullanirsan biraz duzeliyo
Plm .!.: Yumurtalık ta kist var ve adet olmuyorum bu kisle alakalimiii Genişletmek için tıkla... Bndede vardi bazen ilacla oluyodum bazen 2 3 ayda bir degisiyodu. Dr a git ilac yazar o ilaci kullanirsan biraz duzeliyo
P Plm Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 31 4 1 29 17 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Plm #3 mina retriever .!.: Bndede vardi bazen ilacla oluyodum bazen 2 3 ayda bir degisiyodu. Dr a git ilac yazar o ilaci kullanirsan biraz duzeliyo Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesi normal ozaman dmi.sagol canmm
mina retriever .!.: Bndede vardi bazen ilacla oluyodum bazen 2 3 ayda bir degisiyodu. Dr a git ilac yazar o ilaci kullanirsan biraz duzeliyo Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesi normal ozaman dmi.sagol canmm