yumurta nasıl çatlar?

işallah canım. ben yumurtladığımı sırtımdan ateş çıkıyomuş gibi olduğunda biliyorum.ama çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum.deneyeyim bi.bu ay geçtide diğer aya.adet olacam belli.5 eylüldü ama erken gelebilir.ben 25 yaşındayım.

canım inş bu ay tutmuşturda hamişsindir:CüvCüv:

bende de aynı sorun var 40 gunu buluyor adet olmam,yumurtalar dolu ama bit türlü çatlamıyor:(rabbim herkese şifa versin inşallah

ve tam 1 sene gectı hala çatlama yok:( rabbım sıfa versın...

canım mrb ben hazıranın 30 catlatma ıgnesı vuruldum ve doktorum carsanba ve cuma ılişkı dedı oldu pekı doktorun dedıklerı gunlerden sonra ilişkı sartmı yumurta dönlenebılıyomu ogunler den harıcc lutfen cok karıstı kavaam

Merhaba arkadaşlar ben 4 Yıldır Evliyim Çocuğum yok olması için çok uğraştım her bir kafadan ayrı bi ses çıktı hiç birinden iyi sonuç alamadım. Şimdi özel bi Dr a gidiyorum ama bu Dr Um biraz paracı çocuğumun olmamasının iki sorunu var mış birincisi hormon bozukluğu ikincisi yumurtalıklar büyüyor ama çatlamıyor zaten hormon bozukluğu varsa yumurta çatlamaz. Benim yumurtamı çatlatması Dr Um için bir ay ve bir yumurta çatlatıcı iğneye bakar ama daha fazla para kazanmak için durmadan testler yapıyor bir Sürü para sarf ettim bununla ilgili bi fikri olan var mı?

Back
X