Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum test yap kanda test sende yerleşme kanaması falan oldu mu canım ben de bekliyorum ama beklemek öldürüyor ya ya bu yumurtlama günü 16 ya 18 de de şans oluyor mu canım yumurtlamadan 3 4 gün önce sonra dedin yaBende sizin gibiyim bu sorunun cevabino ariom adet 4 agustos adetim bittigi gunden beri sag kasik agrisi vardi adetin 2 gubu doktor yumurtan 11ml idi demisti 3 veya 4 gun sonra gun asiri iliski onermisti o gunden bugune devam ettim dun aksam saatlerinde baslayan bi halsizlik oldu bugunde sabah sagkasik agrisi yerimden kalkmayiom sabah bildigin atesler icinde yaniyordum adete 12 gun var
Ben doktor takibiyle yaptim adet dongum 21 gunde bir dongum kisa oldugu adet bitimi yumurtlayanlardanim adetimin 2 gunu doktor yumurtan 11ml dedi 3 veya 4 gun sonra iliski onerdi ben o gunleride degerlendirdim dunde yumurtlama gosteriyor rakvim onuda degerlendirdim bugun sabahida yarinda doktor bakacak yumurtam catlamis diye senin durumun soyl3de yumurtlama gunu yapmasan dahi ertesi gunde olsa gebe kalabilirsin var o ihtimal cunku spremler icine gelmis senin adetine kac gun var 12 gun erken benim icin varsada cikmazYavrum test yap kanda test sende yerleşme kanaması falan oldu mu canım ben de bekliyorum ama beklemek öldürüyor ya ya bu yumurtlama günü 16 ya 18 de de şans oluyor mu canım yumurtlamadan 3 4 gün önce sonra dedin ya
Benim ya 7 ya 8 gün varBen doktor takibiyle yaptim adet dongum 21 gunde bir dongum kisa oldugu adet bitimi yumurtlayanlardanim adetimin 2 gunu doktor yumurtan 11ml dedi 3 veya 4 gun sonra iliski onerdi ben o gunleride degerlendirdim dunde yumurtlama gosteriyor rakvim onuda degerlendirdim bugun sabahida yarinda doktor bakacak yumurtam catlamis diye senin durumun soyl3de yumurtlama gunu yapmasan dahi ertesi gunde olsa gebe kalabilirsin var o ihtimal cunku spremler icine gelmis senin adetine kac gun var 12 gun erken benim icin varsada cikmaz
Daha erken adetine 1 gun kala test yaparsin iyi olur5 gün geçti işte ilişkinin üzerinden
Tamam canım tesekkurlerDaha erken adetine 1 gun kala test yaparsin iyi olur
Yerlesme kanmasi dedigin adetin 1 hafta gecince oluyor erken dahaTamam canım tesekkurler
Yani testte kanama gelmeden çıkar miYerlesme kanmasi dedigin adetin 1 hafta gecince oluyor erken daha
Tabikide cikar tuutysa erken döllenme olduysa adetin 1 gun gecinkincede yapabilirsiniz 1 gun once test negatif cikarda adetde hale gormesen ertesi gunu yine yaparsinYani testte kanama gelmeden çıkar mi
Yumurtlama ve çatlama için uygulamaya güvenmeyin derim. Ovulasyon testiyle yumurtlama ve çatlamayı takip edebilirsiniz. Belki erken belki geç yumurtluyorsunuz ne malum? Kaldı ki yumurtlama tarihinden emin olup ilişkiyi değerlendirseniz bile tutma ihtimali yüzde 25 falan. Çevremdeki çoğu arkadaşımın yumurtlama günü uygulamadakiyle tutmuyor. Benim uygulamayla aynı gün olurdu mesela ama şansıma hamile kaldığım ay yumurtlamam 3 gün sürdü 4.gün çatladı. Yani ovulasyonla takip etmeseydim o ay da hamile kalamıcaktım yüksek ihtimal.Kızlar uygulamada benim 16 temmuz yumurtlama tarihim gozukuyordu 18 de ilişkim oldu sizce yumurta 16 temmuz da hemen çatlayıp hemen iş bitiyor mu 18 temmuzda bı ihtimsl var mı gebelik için nolur söyleyin lütfen konu açtım kimse dönmedi de hamile miyim