Yumurta rezervi

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Bugün rutin kadın doğum kontrolüne gittim ve moralim çok bozuldu kızlar. Yumurta rezervim yaşıma göre azmış . Yani sağ iyi iken sol yumurtalık azmış. Doktor korkulacak bir şey yok dedi ama çok tedirgindi. Böyle telaşlı bir hali vardı. Hormon testi istedi benden. Hormon testinden sonra belli olur muhakkak yaptır dedi. Söylemedi ama sanırım kısır olma ihtimalim var değil mi ? Gerçi önceden hiç böyle bir şey yoktu. Sürekli doktora giderim kadın doğuma yumurtlama düzenli derlerdi. Sonradan olabilen bir şey mi ki bu ? Yaşım 31. Benim yaşıma göre azmış öyle dedi.

Kısır lafı iğrenç öncelikle onu belirtmek isterim.

Amh düşüklüğü diye forumda aratın milyon tane konu var. Benim de düşük. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım. Sonuçlarınız bir çıksın hele... Çeşitli tedavi yöntemleri var. Uygun bulunan uygulanır.

Amh düşüklüğü diye forumda aratın milyon tane konu var. Benim de düşük. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım. Sonuçlarınız bir çıksın hele... Çeşitli tedavi yöntemleri var. Uygun bulunan uygulanır.
Hmm düşüğe mi sebep oluyor peki bu ? O da öyle söyledi. Tedavisi var dedi .

Bilmiyorum ki belki de bana öyle geldi. Henüz çocuk sahibi olmadığım için belki de öyleydi
Size öyle gelmiştir.Sonuçta ölümcül birşey değil ve bununda çaresi var erken menepoz olmadığı sürece.Hormon testini yaptırın sonuca göre doktorlar yönlendirir zaten eğer çok düşükse AMH değeriniz bir an önce yumurtalarınızı dondurun

Size öyle gelmiştir.Sonuçta ölümcül birşey değil ve bununda çaresi var erken menepoz olmadığı sürece.Hormon testini yaptırın sonuca göre doktorlar yönlendirir zaten eğer çok düşükse AMH değeriniz bir an önce yumurtalarınızı dondurun
Yani üzüldüm işte yine de 🥺 çocuk istiyordum ben. Önceki evliliğimde olmadı yeniden evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorumm🥺

Sizin AMH kaçtı? 3. Kez deneyeceğim tüp bebek bende 🤦‍♀️

Yumurta rezervi az demek çocuğunuz olmayacak demek değil ki.
Usg de folikül mü saydı benim bildiğim adetken sayılıyor
Testi aynı gün içerisinde isteme imkanları oluyor diye biliyorum

Bu kadar strese gireceğime hemen yaptırırdım ben olsam

Yani üzüldüm işte yine de 🥺 çocuk istiyordum ben. Önceki evliliğimde olmadı yeniden evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorumm🥺
0,64tü 2020 temmuzda. Aralıkta 1 negatifim var. 2. Ye mart sonu başlayacaktım. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım.
Benimde 0.89 çok sevindim sizin adınıza Allahım sağlık versin evladınıza ❣️

Amh degerinize baktırin. Ben haziranda batırmıştım . 1 in altında olmadıği icin bu sevyede bebek olmaz diyemem demişti. Hamile kaldim ama şimdi kalbi durdu alınacak lütfen endişe etmeyin. Strese girmeyin.

Yumurta rezervi az demek çocuğunuz olmayacak demek değil ki.
Usg de folikül mü saydı benim bildiğim adetken sayılıyor
Testi aynı gün içerisinde isteme imkanları oluyor diye biliyorum

Bu kadar strese gireceğime hemen yaptırırdım ben olsam
Yok adetli iken yapıılıyormuş . Adet dönemim gelince yaptırcam hormon testini

Amh degerinize baktırin. Ben haziranda batırmıştım . 1 in altında olmadıği icin bu sevyede bebek olmaz diyemem demişti. Hamile kaldim ama şimdi kalbi durdu alınacak lütfen endişe etmeyin. Strese girmeyin.
Üzüldüm başınız saolsun inşallah yeniden bir bebeğiniz olur 🙏

Kuzenim 8 yıl sonra ikinci çocuğu istediğinde rezervlerinin düşün olduğunu söylemiş doktor bir iki ay dene aşılama yaparız demiş. Gerek kalmadı hamile şimdi. 35 yaşında ayrıca herşey yolunda maşallah.

Back
X