Gebeliğe Hazırlık Yumurta sayım 3

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Antikaciprenses

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
87
41
18
Kızlar bu gün gonal f 450 ile 3 tane yumurtamın oluştuğunu ideal boyutlarda olduğunu gördük pazartesi günü yine gitcem kontrole sizce 3 yumurta iyi mi hamile kalır mıyım ilkte yani tutma ihtimali var mı

Kızlar bu gün gonal f 450 ile 3 tane yumurtamın oluştuğunu ideal boyutlarda olduğunu gördük pazartesi günü yine gitcem kontrole sizce 3 yumurta iyi mi hamile kalır mıyım ilkte yani tutma ihtimali var mı
Bence güzel canım Allah nasip ederse tutar benim bu ay 2 yumurtam oluştu geçen ay 4 tü tutmadı kist oldu

Bence güzel canım Allah nasip ederse tutar benim bu ay 2 yumurtam oluştu geçen ay 4 tü tutmadı kist oldu
Benim de biri kist olmuştu. Daha sonraki ay nasıl bi yol izlediniz? Geçen ay kist var diye klomen vs vermedi doktor. Çatlama olmadığı için hormon yeterli gelmediği için çatlayamadam kistleşmiş

Benim de biri kist olmuştu. Daha sonraki ay nasıl bi yol izlediniz? Geçen ay kist var diye klomen vs vermedi doktor. Çatlama olmadığı için hormon yeterli gelmediği için çatlayamadam kistleşmiş
Canım ben doğum kontrol hapı kullandımöyle geçti birde doğan suyu içtim geçti kendiliğinden şimdi 2.kez klomen kullandım ve bugün çatlama düğmesinin 10 .günü

Merhaba, ben 19 agustosta 20 mm buyuklugunde 1 tane yumurtamin oldugunu ogrenmistim. Bu aksam erken gebelik testi yaptim silikte olsa pozitif cikti. Yani senin benden sansin 3 kat fazla bence umarim olur🙏

Back
X