Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman amh düşüktür. Doktor hicbisey demeden mi tedavi uyguluyo sizeyuksek doz yaziyo
Benm de yumurtalarım geç buyuyo onun da sebebi 28 günde bir degil de 32 35 gün arası adet olurum o yüzden belki sizin de ondandır. Her kadın 14. Gün yumurtlamaz. Büyük ihtimal sizin de öyle geç yumurtluyosunuz .Bende femera kullandım 5 gün 14.gun gittiğimde 12 ve 8 ml lik yumurtalarim varmış geç büyüyecek gibi dedi moralim bozuldu
Dediğiniz gibi olabilir kendim evde takip ediyorum artıkBenm de yumurtalarım geç buyuyo onun da sebebi 28 günde bir degil de 32 35 gün arası adet olurum o yüzden belki sizin de ondandır. Her kadın 14. Gün yumurtlamaz. Büyük ihtimal sizin de öyle geç yumurtluyosunuz .
evet amh 0.03O zaman amh düşüktür. Doktor hicbisey demeden mi tedavi uyguluyo size
doktor yumurtalar cogalmaz anca azalir dediyuksek doz yaziyo
Rabbim aratmadan en kısa zamanda evlat nasip etsin.Dediğiniz gibi olabilir kendim evde takip ediyorum artık
Canım Allah büyük stres yapma. Tüp bebek surecindeysen bide en kotu doktor havuzlama yapar. Allah'a güven teslim olevet amh 0.03![]()
Bazı kişilerin de arttığını okudum balık yağı kullananların felandoktor yumurtalar cogalmaz anca azalir dedi
cok tesekkur ederim umarim mucizeler olurMerhaba arkadaşım benim amh değerim 0,02 doktorun verdiği ilaçlar dışında takviye kullanıyorum belki sana da faydası olur. Bu sürece yeni başladım bende ama anladığım bir şey varsa o da yumurta sayısından çok kaliteli olması. Takviye olarak omega 3 , koenzim QH, selenyum ,D vitamini, argifertil F vitamin kullanıyorum kaliteyi arttırmak için. İlk doktora gittiğimizde 2 tane olan yumurta sayım doktorum verdigi ilaçlar ve bence takviyeler ile 4 tane oldu şükür ki ve bi problem olmazsa doktorum toplama yapacak. Insallah sen de faydasını görürsün