Yumurta takibi için, kaçıncı gün doktora gidilmeli ?

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
kızlar bilen var mı, adetin kaçıncı günü doktora başlamak gerekiyor ? ben şimdi 5.gündeyim , acaba bugün gitmelimiyim bilmiyorumkismile

sağol arkadaşım

ben 5.gün gittim, 10. günden itibaren takibe başlayacağız kısmetse

kızlr ben şimdi adetımın ilk gunundeyım 2.gunu gıtsem yumurta takıbı yapılırmı cevap verırsenız banada

kızlr ben şimdi adetımın ilk gunundeyım 2.gunu gıtsem yumurta takıbı yapılırmı cevap verırsenız banada

canım benim adetinin 3 ve 4 günlarei yumurta takipi yapılıyo hormonLARINADA BAKTIR İÇİN RAHAYLAR YARDIM ETTİYSEM NE MUTLU BANA

tamam canlarım çok saolun tabıkı yardımcı oldunuz canım şimdi cuma gunu adetımın 3 gunu oluyor eşimle gıtmek istıyorum aslında oda ızın alamıyo malesef yoğun olduğundan işten 4.gunu gıtsem sorun olurmu pekı. bıde cumartesı oluyo yanı yılbası tatılıde olurmukı acaba doktorlara benımde ters oldu ya böle aama napsam bilemedım

yumurta takibi adetin 2 yada 3. günü başlar sonrasında 10 gün itibarıyla diğer ayın yumurtası seçilmiş olur yada bebek olucak yumurta

arkadaşlar doktora ilk gidşiniz ise adetinize bir kaç gün kala doktora gidin,çünkü her doktor farklı bir şey söyleyebilir.Ben adetimin3.günü gitmiştim bir bayan adetinin 2.günü gitmişti ona artık geçmiş demişti doktorİşi sağlama alın yani.

canım ben gıttım bugun takip için klomen hapı verdı 5 gun kullanacam cuma gene gıdıcem doktor 165 tl istedı kızlar normal bı fıyatmı bana hormon tahlılıde yapmadı onu anlamadım lakın. bakalım ne olcak cuma gunu yaptıran varmı yumurta takıbı aranızda neler oluyo bızıde bılgılendrın kızlar hastaneye her gıttığımde ağlayarak donuyorum eve morelım çok bozuluyo hamılılerı gorunce bugun cuma allaha yallavaralım o bızı daha ıyı anlar

allah yardımcın, yardımcımız olsun :) bende yaptırıcam ama regl olmadım daha, olmadan gitsem dahamı iyi olur sence, en azından regl iken takipte gün kaybetmemiş olurum diyorum ..
bende bebiş görünce bir tuhaf oluyorum, allah bir gün bizede nasip edecek inşallah :)

saol canım.. adet ol öle gıt canım çünkü öle başlanıyo takıbe 3 yada 4 günü git takıp için

Merhaba kızlar bende asilama mi yaptırcam kısmetse haftaya regl olcam adet olduğunu gün ara dediler egetıpta olucak kısmetse ama farklı şehirden yazıyorum yumurta takibinde hergün gidilir mi hastaneye hadi kızlar dertleselim

Yazan yokmu acaba bu bilgiyle ilgili yumurta takibi nasil oluyo nasil gidiliyo hergun mu gidiliyo lutfen acill yardimlariniz rica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…