yumurta takibi yaptıranlar

evet canım yaa. brnde 3 ay başırız klomen tedavisinden sonra aşılamaya gectik. salı günü ilk asılamamı oldum bakalım hayırlısı suan 8.günümdeyim bekliyoruz. ama bu ayda tutmadı gibi hissediyorum. Allahtan ümit kesilmez.sen naptın??
İnşallah tutar bu ay canm herşeyin bir zamanı var elbet.sabır sadece. Benim şükürler olsun normal yolla oluyor iki ay bekledim sadece. O da gününü kaçırmışız demekki. Günaşırı ilişki olmasına rağmen iki ay tutmadı. O yüzden 3. Ay daha fazla zaman kaybetmemek için garantiye almak istedim ve hem yumurta takibi yaptırdım hem de 36 saatte bir ilişki oldu. Canm sana tavsiyem mümkünse sende aynı şekilde dene çünkü her spermin ömrü aynı değil kimisi çok az canlı kalıyor.

İnşallah tutar bu ay canm herşeyin bir zamanı var elbet.sabır sadece. Benim şükürler olsun normal yolla oluyor iki ay bekledim sadece. O da gününü kaçırmışız demekki. Günaşırı ilişki olmasına rağmen iki ay tutmadı. O yüzden 3. Ay daha fazla zaman kaybetmemek için garantiye almak istedim ve hem yumurta takibi yaptırdım hem de 36 saatte bir ilişki oldu. Canm sana tavsiyem mümkünse sende aynı şekilde dene çünkü her spermin ömrü aynı değil kimisi çok az canlı kalıyor.
yani sen tedavi görmeden hamile kaldın kendiliginden? cok sevindim adına canım darısı bizlere inşLlah. nasip kısmet işte herseyin bi zAmanı var demekki, sabretmek lazım. inşallah hayırlısıyla bebeişine kabusursun. hamile oldugunu ilk nasıl anladın, belirtilerin varmıydı? kendimde bekirti arar oldumda :(

yani sen tedavi görmeden hamile kaldın kendiliginden? cok sevindim adına canım darısı bizlere inşLlah. nasip kısmet işte herseyin bi zAmanı var demekki, sabretmek lazım. inşallah hayırlısıyla bebeişine kabusursun. hamile oldugunu ilk nasıl anladın, belirtilerin varmıydı? kendimde bekirti arar oldumda :KK43:
İnşallah canım. Adetin gecikene kadar belirti arama çünkü adet belirtileriyle benzeyebiliyor o yüzden boşuna umutlanıp hayal kırıklığı yaşamış oluyosun.Bende bi önceki ay psikolojik olarak her türlü belirtiyi yaşamıştım ama büyük bi hayal kırıklığına uğramıştım. Zaten gerçekten belirtileri adetin geçtikten bir hafta sonra hissedersin öncesindekiler fasa fiso. Benim bir hafta geçti mide bulantılarım başlamıştı.

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Back
X