Yumurta takibi

zms rainbow

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
4.754
40.917
508
Selamin aleykum kizlar . Benim adetlerim duzensiz sogam suyu icince duzelmeye basladi. Gecen ay doktorum adetten 15 gun once gel demisti gidemedim bidaha nezaman geleyim deyince adet baslangiciyla beraber 21.gunde gel dedi aklim karisti gec gidince ne yapabilir doktor .

Aleykum selam canim adetin 21. Gunu kanda progesteron bakacak dr seni o yuzden o gun cagirmis.ancak adetin ilk gununden sayip tam o gun yapilmali gec yada erken degil.bu test ile o ay yumurtlaman olmusmu olmamis mi kesin bir sekilde anlayacak.test sonucun 10 ve ustu olursa mukemmel sonuc kesin yumurtlamis olursun..sevgiler

Cewap veedigin icin coook saol:) bana yumurtlayacagim gun lazim yani nezaman yumurtluyom o lazim ona gore ozamanlar ilsikiye girebilelim. Boyle uzadikca sonir oluyom bide ben yumurtlasam bile yumurtam tam catlamadigu icin bebis gec oluyor

Yumrtlyacagin gunu takiple duzenini anlarsin canim.adetten 14 gun oncesi yumurtlama gunudur ama adetler duzenli degilse bu her ay degisir.sogan kurunu bende biliyorum ve bununla bile duzene girer.sen 21. Gun o testi yaptir ve aylik adet gordugun ilk gunleri daima not et bakalim periyodun kac gun..ona gore 11-20 gun arasinda yumurtlama gunu yaklasiktir birde yumurtlama takibi yapilirsa usg ile net izlersin.ancak bu islerde matematik baska rabbimin ayarlamasi baska.cok kafaya takmadan bu ay niye tutmadi denedik aslinda o gunlerde diyip strese girersen olmaz zaten..o yuzden yumurtlama gununu ogrenip kesin yumurtlama oluyor mu bak ondan sonrasi o gunleri 3-6 ay dene yine olmazsa duruma bakarsin..rabbim aratmasin bizi ins !:)

Amiiiiin insaAllah canim :) Allah herkesin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…