Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
29
Merhabalar ilk kez yumurta takibi yaptırıyorum adetimin 5. Günü letuya başladım sonrasında yumurtam 16mm cıktı 2 gün sonrası icin doktorum 2 adet ovitrelle verdi. İlk kez 2 adet çatlatma iğnesi verildiğini görüyorum acaba neden olabilir doktordan çıkınca farkettim 2 tane verdiğini sonrasında da soramadım.
Bugün iğneden sonra 6. Günüm ara ara sancım oluyor kasıklarımda ama yinede umutlanmak istemiyorum hayal kırıklıgına uğramamak adına

Bazı yumurtalar dirençli olabiliyor o yüzden iki tane vermiş olmalı. Yalnız çatlatma iğnesinin biri bile kasıkta batmalar,sancı,bel ağrısı vs. Yapar ikisinin etkisi iki kattır herhalde. Siz belirtilere takılmayın o yüzden test gününüzü bekleyin

Ya olabilir belkide ondandır ama bende akıntı olmadı yada ben farkedemedim çatlama olmamış olabilir mi diye düşünüyorum

Ya olabilir belkide ondandır ama bende akıntı olmadı yada ben farkedemedim çatlama olmamış olabilir mi diye düşünüyorum
Kuzu mesajını gördüm yazmak istedim. Öyle birşey yok bacı bn şuan gebeyim iğneyle kaldım ağrı sızı sancı akıntı yoktu catlamistir niye kötü düşünüyon o kesin catlatiyor
Ağrı sızı sancı olduğunda çatlar olmadığında çatlamaz diye birşey yok kuzum kendini kötü hissetme bnde giram ağrım yoktu gram sancı yoktu
Ama sonuç olumlu

Yaaa inşallah benimde olumlu olur hayırlısıyla Çok sevindim canım insallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…