merhaba kıslar.yaklasık 11 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz henuz bırsey yok.gecen hafta yenı buldugum doktora muayene oldum cok sukur muayene sonucum guzel cıktı.doktor esımden spermogram ıstedı.
cok sukur esımın sonuclarıda bundan oncekı yaptırdıgımız analıze gore yukselmıs.
neyse doktor dedıkı bu sonuca gore sıze ASILAMA uygulanacak dedı.
bana daha once hıc yumurta takıbı yapılmadı.oncekı doktorum bırkac ay yumurta takıbı sonrasında asılama demıstı.o yuzden kafam cok karıstı.
esımle konustuk ve hemen asılama yapmak ıstemıyoruz zaten ınternetten arastırdıgıma gorede hemen asılamaya gecılmıyor.
neyse doktor bana dedıkı gonaphane ılacına basla.5 gun kullan dedı ılac bıtımınde e2 hormonuna baktıR benı ara dedı.dun estradıol yanı e2 hormonuma baktırdım degerım 168 cıktı.
doktor degerın cok ıyı oldugunu soyledı.sonra dedıkı pekı bu ay asılama yaptıracakmısınız?bende yok dedım bırkac ay sadece yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum.o zaman dedı 14 yada 15.gun ılıskıye gırın kendılıgınden catlar yumurta dedı.
ılac yada ıgne vermedı.
pekı dedım ultrasonda bakılmıyacakmı?gerek yok dedı..fisfisfis
pekı ben sımdı ne yapmalıyım kıslar?yumurtanın kac cm olduguna bakılması gerekmıyormu?neden o zaman cogu kısı vajınal ultrasona baktırıyor?
bu konuda fıkırlerınıze ve bılgınıze ıhtıyacım var.
sevgıler..a.s.
cok sukur esımın sonuclarıda bundan oncekı yaptırdıgımız analıze gore yukselmıs.

neyse doktor dedıkı bu sonuca gore sıze ASILAMA uygulanacak dedı.
bana daha once hıc yumurta takıbı yapılmadı.oncekı doktorum bırkac ay yumurta takıbı sonrasında asılama demıstı.o yuzden kafam cok karıstı.
esımle konustuk ve hemen asılama yapmak ıstemıyoruz zaten ınternetten arastırdıgıma gorede hemen asılamaya gecılmıyor.
neyse doktor bana dedıkı gonaphane ılacına basla.5 gun kullan dedı ılac bıtımınde e2 hormonuna baktıR benı ara dedı.dun estradıol yanı e2 hormonuma baktırdım degerım 168 cıktı.

ılac yada ıgne vermedı.
pekı dedım ultrasonda bakılmıyacakmı?gerek yok dedı..fisfisfis
pekı ben sımdı ne yapmalıyım kıslar?yumurtanın kac cm olduguna bakılması gerekmıyormu?neden o zaman cogu kısı vajınal ultrasona baktırıyor?
bu konuda fıkırlerınıze ve bılgınıze ıhtıyacım var.
sevgıler..a.s.