yumurta tembelliği pko

Dk42600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
43
12
38
30
yumurtlayamıyorum önerisi olan var mı acaba bugün 24 üncü günüm ama yumurtam olmadı ovilasyon ile takio ediyrm

C life bitkisel macun var araştırın kullanmanızı tavsiye ederim

yumurtlayamıyorum önerisi olan var mı acaba bugün 24 üncü günüm ama yumurtam olmadı ovilasyon ile takio ediyrm
Merhaba kesınlıkle çörek otu kürü yapmalısınız ben hep 17. Gun yumurtlama yasardım bu ay çörek otu kürü ile 13. Yumurtlamam oldu

Bana hiç fayda etmedi ya dirençli pkos benimki
Çok üzüldüm ya benım de sol tarafım da hafıf pko varmıs ama doktorum onu kafana takma sen duzenlı adet oluyorsun hormonların normal tiroidin normal kilon yok zayıfsın senı etkılemıyor dıyor senın bır belırtın var mı benım yoktu bebek olmayınca doktora gıttım rahım fılmı falanda cektırdım normal esımınkıler de normal valla moral kalmadı ben de her ay negatıfı gormekten

Aynı durumdayım tek taraflı polikistik görünüm var ama o sorun değil diyorlar hormonlar normal eşinde de sende de sorun yok diyorlar ama hamile kalamadım bi de kistim var gebelik için ilaç tedavisi uygulayacaktı onu da kist yüzünden olmaz dedi doktor. Bende sizin gibiyim negatifi görmekten sinirim bozuldu

Aynı durumdayız gerçekten o polıkıstık goruntu dısında bıseyım yok benım ama bılmıyorum esımınde sonucları normal anlamadım gercekten moralım bozuk sürekli

Aynı durumdayız gerçekten o polıkıstık goruntu dısında bıseyım yok benım ama bılmıyorum esımınde sonucları normal anlamadım gercekten moralım bozuk sürekli
Benimde eşimde sorun yok amh testi yaptırdın mı bende o 8 lerde doktor normal dedi ama araştırdım polikistik over sendromunda yüksek çıkıyormuş

Benimde eşimde sorun yok amh testi yaptırdın mı bende o 8 lerde doktor normal dedi ama araştırdım polikistik over sendromunda yüksek çıkıyormuş
Bana doktorum amh ye gerek duymadı fsh de yumurtlama hakkında bılgı verıyormus ya benım fsh falan normal cıktı canım

Bana doktorum amh ye gerek duymadı fsh de yumurtlama hakkında bılgı verıyormus ya benım fsh falan normal cıktı canım
Ben istemiştim amh yı o da o testi çok dikkate almıyorum ben gerekli değil dediydi denemediğim şey kalmadı artık hayırlısı diyorum inşallah hayırlısı olur. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın aminn

Amiin en zor sey bebek isteyıpte olmaması kendıme ve tum ısteyenlere hergun dua edıyorum Allah buyuktur

c life adetn 6. günnden beri kullanıyrm bakalım inşalllah fayda eder

Canım şöyle bir durum biliyordum.
Düzensiz adet görüyorsan 2 3 ayda bir mesela. Bazı insanlarda adetten 1 buçuk ay sonra yumurtlamayı oluyormuş yada 2nci ayda felan. O durumlarda bile gebe kalınabiliyormus bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…