Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo sorunun var mıMerhaba arkadaşlar yumurta tembelliği olup nasıl hamile kaldınız.?? Bugün doktora gittigimde genetik yumurta tembelliği var dedi. Tahlil yaptırdı haftaya cıkcak
Evet doktor 10 kilo ver dediKilo sorunun var mı
Bundan sormuştum geçen yıl banada aynısını demişti doktorEvet doktor 10 kilo ver dedi
Beline yakı nedir?Beline yakı yap adetten bitince 10 gün soğan suyu kullan benim kuzenim öyle hamile kaldı
Siz hamile kaldınız mı peki evet 100 kilodan 85 e düştüm saten halen diyetteyimBundan sormuştum geçen yıl banada aynısını demişti doktorkilo hormonları etkiliyormuş bence ilk kilo ile başla diyet spor yürüyüş ve bol bol su tüket.
Hayır benim eşim yurt dışındaydı görevi sebebi ile daha geleli iki ay olduk şuanlık yok halaSiz hamile kaldınız mı peki evet 100 kilodan 85 e düştüm saten halen diyetteyim
Bunu çok duydumAğrı olunca bele yakı vuruyorlar ya ağrıyı çeksin diye ondan
Merhaba canim bende evlilikten sonra bir on kilo kadar aldim adetim duzensizleşti yumurtaliklarla alakali birsey soylemedi kist olabilirmis daha netlesmedi fakat banada kilo vermemi onerdi o yuzden ilk olarak kilo vermeye bak sende derimm suan bende başladım diyet ve spora herseyden oncesi saglik kilo verince duzelir insallah cunku bu durumda korunmasiz iliski yasanilsa bile bi ise yaramiyo bence once bunlari duzeltmekte fayda var diye dusunuyorum doktorun dediklerini uygularsan iyi olur guveniyorsan doktoruna tabi ama icinde suphe varsada iyi bir kadin dogumcu bulabilirsin hakkinda hayirlisi olsun canim benimMerhaba arkadaşlar yumurta tembelliği olup nasıl hamile kaldınız.?? Bugün doktora gittigimde genetik yumurta tembelliği var dedi. Tahlil yaptırdı haftaya cıkcak
Evet canım kilo veriyorum kendimi düzene sokmam lazım. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursunMerhaba canim bende evlilikten sonra bir on kilo kadar aldim adetim duzensizleşti yumurtaliklarla alakali birsey soylemedi kist olabilirmis daha netlesmedi fakat banada kilo vermemi onerdi o yuzden ilk olarak kilo vermeye bak sende derimm suan bende başladım diyet ve spora herseyden oncesi saglik kilo verince duzelir insallah cunku bu durumda korunmasiz iliski yasanilsa bile bi ise yaramiyo bence once bunlari duzeltmekte fayda var diye dusunuyorum doktorun dediklerini uygularsan iyi olur guveniyorsan doktoruna tabi ama icinde suphe varsada iyi bir kadin dogumcu bulabilirsin hakkinda hayirlisi olsun canim benim![]()
Amiin banada onerebilcegin seyler varmi acaba ben suan aralikli oruc diyetini uyguluyorumEvet canım kilo veriyorum kendimi düzene sokmam lazım. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun
Bende onu uyguluyorum. Bebek içinde Sogan kürüne basladım bu ay 4. Günüm bakalım yumurta tembelliği ne çözüm olur belki. Ama benm Bi tanıdıgım 110 kilo ile hamile kaldı ben cok kilo etki edeceğini düşünmüyorum ama hamile kaldıgımda rahat geçsin hamileligim diye kiloyu vermek istiyrmAmiin banada onerebilcegin seyler varmi acaba ben suan aralikli oruc diyetini uyguluyorum
Sen kaç kilosun canm. Evet çoğunlukla Sogan kürü yapanlar hemen hamile kalıyor büyük problemler yoksa sende yapmaya başla burdan yazarız sonucları motive olur birbirimizeBunyeden bunyeye degisiyor demekki canim banada bu sekilde soyledi doktor ama bende gordum kilo ile hamile kalan cozemedim bende kendim icin kilo verip oyle cocuk planlamayo dusunuyorum bakalim hayirlisi olsun sogan kuru u cok duydum cok etkiliymis bende yapmayi planliyorum