• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tiksintisi

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Merhabalar,
10+6 haftalık hamileyim. 6.haftadan itibaren başlayan bulantılarım oldu ama çok zorlamadı beni. Şimdilerde azalmaya geçti ama yumurta görmek değil duymak dahi istemiyorum. Süt yoğurt hadi bir nebze azda olsa onlardan da tiksindim ama zorla yiyebiliyorum ama yumurta asla. Doktora dün dedim şimdilik zorlama kendini dedi.. hamileliği boyunca böyle olanlar yumurta yerine ne tercih ettiler?

Merhabalar,
10+6 haftalık hamileyim. 6.haftadan itibaren başlayan bulantılarım oldu ama çok zorlamadı beni. Şimdilerde azalmaya geçti ama yumurta görmek değil duymak dahi istemiyorum. Süt yoğurt hadi bir nebze azda olsa onlardan da tiksindim ama zorla yiyebiliyorum ama yumurta asla. Doktora dün dedim şimdilik zorlama kendini dedi.. hamileliği boyunca böyle olanlar yumurta yerine ne tercih ettiler?
Bende aynı durumdayım 8+5 günlük benimde normalde severim yumurta ama bir sabah birdenbire gelen bulantidan beri yiyemiyorum peynir süt vs yemeye çalışıyorum ama herşey den midem bulanıyor insanın canı hiç mi bişey çekmez

19+2 hala yumurta yiyemiyorum bebek bir şekilde ihtiyacını karşılar sıkma canını

17+1 haftalık hamileyim halen yumurtadan ve kokusundan tiksiniyorum

Back
X