• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama islemi sonrasi karinda sislik

yagmurum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
165
1
96
- Yurtdışı
Kizlar bugun saat 9.00 da yumoslarim toplandi 22 adet doktor karinda sislik ve su toplamasi olabilir dedi cok yumurta sayisindan dolayi ve su anda agrim var sizin de bole olaniniz var mi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Sevgiler....

Kizlar bugun saat 9.00 da yumoslarim toplandi 22 adet doktor karinda sislik ve su toplamasi olabilir dedi cok yumurta sayisindan dolayi ve su anda agrim var sizin de bole olaniniz var mi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Sevgiler....

Canım hadi hayırlı olsun, uamarım sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına da alırsın, ağrın çok normal ilk denememde bende de oldu, yumoşun çok olmuş ya ondan tatlım, dinlenmene bak, hepsi kaliteli olsun inşallah:emir_bebek:

Canım hadi hayırlı olsun, uamarım sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına da alırsın, ağrın çok normal ilk denememde bende de oldu, yumoşun çok olmuş ya ondan tatlım, dinlenmene bak, hepsi kaliteli olsun inşallah:emir_bebek:

Saol canim cevabin icin biraz olsun icimi rahatlattin opuyorumnanaktan

Sevgiler....

ağrının olması normal ama yumurta sayın iyi su toplama ve şişlik yaşayacağını sanmıyorum.

merhaba ohss olan birsi olarak: o 4-5. gun basliyor. benim mide agrisi ile baslamisti bas donmesi karinda sislik ve nefes alamama. zaten bi gariplik oldugunu mutlaka anlarsin. simdiki sislik yeni yumrta toplanmasindan olabilir. yarina gecer merak etme/bi kac gun daha takip et belirtilerin siddetlenmesi lazim ohss icin. ikinci denemede ohss olmadim ama hafif karnim sisti oda yine ayni 5-6 gun basladi ama cok hafifti. hayirlisi olsun canim/ Rabbim gonlundekini versin

merhaba ohss olan birsi olarak: o 4-5. gun basliyor. benim mide agrisi ile baslamisti bas donmesi karinda sislik ve nefes alamama. zaten bi gariplik oldugunu mutlaka anlarsin. simdiki sislik yeni yumrta toplanmasindan olabilir. yarina gecer merak etme/bi kac gun daha takip et belirtilerin siddetlenmesi lazim ohss icin. ikinci denemede ohss olmadim ama hafif karnim sisti oda yine ayni 5-6 gun basladi ama cok hafifti. hayirlisi olsun canim/ Rabbim gonlundekini versin

Tsk.ederim bilgilerini benimle paylastigin icin rabbim herkezin gonlundekini versin seninkininde cnm evet dedigin gibi takip edicem kendimi hatta doktor hergun tartil kilona bak bi degisiklik olursa haberdar et dedi peki ohss 4.5 gun basliyor demissin o gunler icinde transfere denk gelmiyor mu?

canım benim çok geçmiş olsun tedavinde hayılı olsun inş.. ebnimde cuma günü yumoşlarım toplandı 35 adet ve benim yumoşlar toplanmadan su toplamaya başladaım ve anestesim çok ağır geçti..... kısmetse yarında transferim var... hakkımızda hayırlısı dünde doktora muyeneye gittim son kez oda şuan sadece sol yumurtalığında su var dedi doktor ister erteleyelim ister yapalım size kalmış dedi eşim ve ben etelemek istemedik.... sonuçta 3 ay sıkıntı çekicekmişim hamile kalırsam oda olmaz inş.........RABBıM yardımcımız olsun........

canım benim çok geçmiş olsun tedavinde hayılı olsun inş.. ebnimde cuma günü yumoşlarım toplandı 35 adet ve benim yumoşlar toplanmadan su toplamaya başladaım ve anestesim çok ağır geçti..... kısmetse yarında transferim var... hakkımızda hayırlısı dünde doktora muyeneye gittim son kez oda şuan sadece sol yumurtalığında su var dedi doktor ister erteleyelim ister yapalım size kalmış dedi eşim ve ben etelemek istemedik.... sonuçta 3 ay sıkıntı çekicekmişim hamile kalırsam oda olmaz inş.........RABBİM yardımcımız olsun........

Arkadaşlar selam ya ben bu su toplama olayını anlayamadım açıklar mısınız bana ??

Su içmemezlikten mi oluyor yoksa çok su içmekten mi ?
Ben ayda 1 kere 1 su bardağı içerim hiç sevmiyorum suyu sorun olur mu ??

canım benim çok geçmiş olsun tedavinde hayılı olsun inş.. ebnimde cuma günü yumoşlarım toplandı 35 adet ve benim yumoşlar toplanmadan su toplamaya başladaım ve anestesim çok ağır geçti..... kısmetse yarında transferim var... hakkımızda hayırlısı dünde doktora muyeneye gittim son kez oda şuan sadece sol yumurtalığında su var dedi doktor ister erteleyelim ister yapalım size kalmış dedi eşim ve ben etelemek istemedik.... sonuçta 3 ay sıkıntı çekicekmişim hamile kalırsam oda olmaz inş.........RABBİM yardımcımız olsun........

Saol canim seninde tedavin hayirli olsun masallah yumoslarina annesine siki siki tutunur insallah esim doktorla konustu agrisi var dedi ve karni sis demis afedersin tuvalete cikmakta bile zorluk cekiyorum doktor bi problem cikarsa gelin demis hafta sonuda transferim gerceklesecek insallah agrilarim hafta sonuna kadar hafifler. Allah hepimizin yardimcisi olsun.,...:ecrin_bebek:

Arkadaşlar selam ya ben bu su toplama olayını anlayamadım açıklar mısınız bana ??

Su içmemezlikten mi oluyor yoksa çok su içmekten mi ?
Ben ayda 1 kere 1 su bardağı içerim hiç sevmiyorum suyu sorun olur mu ??

Valla canim neden su toplamasi oluyor bilmiyorum sanirim fazla yumurta sayisi olmasinda kaynaklaniyor diye biliyorum bana doktor surekli su ic ve tuzlu seyler ye dedi.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Tsk.ederim bilgilerini benimle paylastigin icin rabbim herkezin gonlundekini versin seninkininde cnm evet dedigin gibi takip edicem kendimi hatta doktor hergun tartil kilona bak bi degisiklik olursa haberdar et dedi peki ohss 4.5 gun basliyor demissin o gunler icinde transfere denk gelmiyor mu?

benim dedigim transferden sonra 4-5 ,gun
yumurta toplama sonrasi degil

Canim ne yaptin transfere karar verdin mi cuma gunu yumurtalarin toplanmis bugunde transfer yapilacagini yazmissin toplam 6. gun transferin yapilior bu sure zarfinda agrilarin gecti mi peki? sanirim benimde pazartesi toplandi yumoslarim cumartesi transferim yapilacagini soyledi doktor son bi kontrolden sonra transferim gerceklesecek insallah benim korkum su an agrilarim var dun de acile gittim agrilarim yuzunden bugun biraz daha iyiyim fakat tam olara gecmis degil karnimda sislik devam ediyor cumartesi gunune kadar agrilarim azalir mi acaba bu sekilde transferi yaptirmak istemiyorum cunku senin gecti mi agrilarin. cok zor bi surec allah yar ve yardimcimiz olsun.:ecrin_bebek:

Arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun .ınşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız.OHSS den bahsetmişsiniz .OHSS vücudun su toplaması olup genelde PCO lularda karşılaşılan bir durum.Yumurta toplamanın 4-5. günü karında ve hatta akciğerlerde su toplanması oluyor.Doğal olarak ağrı , lavobaya çıkamama, nefes alamama gibi çok ağır belirtiler veriyor.Ben bu belirttiğim tüm sıkıntıları yaşamış biri olarak Bu OHSS nedeniyle ölümün eşiğinden döndüm.Ancak ve ancak karnımdan VE akçiğerlerimden çuvaldız gibi iğnelerle (13 litre su alındı) su çekilmesi sonucu rahatladım. O yüzden OHSS yi ciddiye alın ve bence embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirin.Ben son tedavimde yine OHSS riski ortaya çıkınca embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirdim.Ve allaha şükür şimdi 3,5 aylık kıızm kucağımda.Bir de benim size tavsiyem OHSS riski olan bir kişinin çok fazla yumurtası toplanmış olduğundan embriyoların 5. gün aşamasında transfer edilmesi konuusnda ısrarcı olun.Transferden sonra rahat olun , dua edin ve bol su içip protein ağırlıklı beslenin.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Ben de dün opudaydım sekiz yumurtam toplandı bugün işe gittim şişlik var adet sancısı gibi bir ağrı var.Beş tanesi döllenmiş .Güya bende sorun yoktu ama sekiz yumurta az mı 25 leri duyunca.On beş deniyordu sekizi toplandı

Ben de dün opudaydım sekiz yumurtam toplandı bugün işe gittim şişlik var adet sancısı gibi bir ağrı var.Beş tanesi döllenmiş .Güya bende sorun yoktu ama sekiz yumurta az mı 25 leri duyunca.On beş deniyordu sekizi toplandı

Gecmis olsun canim yumos sayisini kafana takma insallah annesine tutunurlar hayirlisiyla masallah diyorum sana ise de gitmissin valla ben zor yuruyorum pazartesi toplanti benim yumoslarim tuvalet sorunumda var bugun cikabildimtuvalete hele sukur dunyalar benim oldu. cumartesi transferim var insallah duzelirim o gune kadar. allah yardimcimiz olsun:ecrin_bebek:

Arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun .İnşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız.OHSS den bahsetmişsiniz .OHSS vücudun su toplaması olup genelde PCO lularda karşılaşılan bir durum.Yumurta toplamanın 4-5. günü karında ve hatta akciğerlerde su toplanması oluyor.Doğal olarak ağrı , lavobaya çıkamama, nefes alamama gibi çok ağır belirtiler veriyor.Ben bu belirttiğim tüm sıkıntıları yaşamış biri olarak Bu OHSS nedeniyle ölümün eşiğinden döndüm.Ancak ve ancak karnımdan VE akçiğerlerimden çuvaldız gibi iğnelerle (13 litre su alındı) su çekilmesi sonucu rahatladım. O yüzden OHSS yi ciddiye alın ve bence embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirin.Ben son tedavimde yine OHSS riski ortaya çıkınca embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirdim.Ve allaha şükür şimdi 3,5 aylık kıızm kucağımda.Bir de benim size tavsiyem OHSS riski olan bir kişinin çok fazla yumurtası toplanmış olduğundan embriyoların 5. gün aşamasında transfer edilmesi konuusnda ısrarcı olun.Transferden sonra rahat olun , dua edin ve bol su içip protein ağırlıklı beslenin.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canim saol ne guzel yavruna kavusmussun tebrik ederim seni allah bana ve iburdaki butun arkadaslara nasip etsin insallah cok zor bir surec bu benim 2. denemem ilki kisa protokoldu 6 yumosum oldu ama tutmadi bu sefer uzun protokolu uygun gordu doktorum 22 tane yumosum toplandi 16 tanesi döllenmis bende PCO yok ama bu sefer OHSS den sonra karnimda sislik agri ve tuvalet sorunu yasadim cumartesi transferim var sanirim 5. gun transferini uygun gordu doktor bakalim insalah bu allah yuzume guler hamileyim diye yazmayi nasip eder insallah bebgini gule gule buyut canim sevgiler.

Sağol yağmurum.ınşallah allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder.Moralini hep yüksek tut.Ben 3. denememde hamile kalabildim.Unutma vakti zamanı geldiyse nazlı kuzun gelecek...

Kızlar merhaba bn cuma günü yani 2 gün önce yumurtlarım toplandı ilk gün öyle ağrım falan olmadi ama iki gündür şişlik ağrım var .19 yumurtam toplandı.doktorum ohss riski var dedi e2 8000 cıktı o yüzden transferimde diğer aya ertelendi.ama ağrılarım ve şişkinliğin geçmiş degil lavaboyada çıkamıyorum sizce bunlar normal Mi ne zaman geçer.sali günü iş başı yapcam ama bu sekilde imkani yok gidemem rapir almayi düşünüyorum

Back
X