Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun saat 9.00 da yumoslarim toplandi 22 adet doktor karinda sislik ve su toplamasi olabilir dedi cok yumurta sayisindan dolayi ve su anda agrim var sizin de bole olaniniz var mi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sevgiler....
Canım hadi hayırlı olsun, uamarım sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına da alırsın, ağrın çok normal ilk denememde bende de oldu, yumoşun çok olmuş ya ondan tatlım, dinlenmene bak, hepsi kaliteli olsun inşallah![]()
Kizlar bugun saat 9.00 da yumoslarim toplandi 22 adet doktor karinda sislik ve su toplamasi olabilir dedi cok yumurta sayisindan dolayi ve su anda agrim var sizin de bole olaniniz var mi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sevgiler....
ağrının olması normal ama yumurta sayın iyi su toplama ve şişlik yaşayacağını sanmıyorum.
merhaba ohss olan birsi olarak: o 4-5. gun basliyor. benim mide agrisi ile baslamisti bas donmesi karinda sislik ve nefes alamama. zaten bi gariplik oldugunu mutlaka anlarsin. simdiki sislik yeni yumrta toplanmasindan olabilir. yarina gecer merak etme/bi kac gun daha takip et belirtilerin siddetlenmesi lazim ohss icin. ikinci denemede ohss olmadim ama hafif karnim sisti oda yine ayni 5-6 gun basladi ama cok hafifti. hayirlisi olsun canim/ Rabbim gonlundekini versin
canım benim çok geçmiş olsun tedavinde hayılı olsun inş.. ebnimde cuma günü yumoşlarım toplandı 35 adet ve benim yumoşlar toplanmadan su toplamaya başladaım ve anestesim çok ağır geçti..... kısmetse yarında transferim var... hakkımızda hayırlısı dünde doktora muyeneye gittim son kez oda şuan sadece sol yumurtalığında su var dedi doktor ister erteleyelim ister yapalım size kalmış dedi eşim ve ben etelemek istemedik.... sonuçta 3 ay sıkıntı çekicekmişim hamile kalırsam oda olmaz inş.........RABBİM yardımcımız olsun........
canım benim çok geçmiş olsun tedavinde hayılı olsun inş.. ebnimde cuma günü yumoşlarım toplandı 35 adet ve benim yumoşlar toplanmadan su toplamaya başladaım ve anestesim çok ağır geçti..... kısmetse yarında transferim var... hakkımızda hayırlısı dünde doktora muyeneye gittim son kez oda şuan sadece sol yumurtalığında su var dedi doktor ister erteleyelim ister yapalım size kalmış dedi eşim ve ben etelemek istemedik.... sonuçta 3 ay sıkıntı çekicekmişim hamile kalırsam oda olmaz inş.........RABBİM yardımcımız olsun........
Arkadaşlar selam ya ben bu su toplama olayını anlayamadım açıklar mısınız bana ??
Su içmemezlikten mi oluyor yoksa çok su içmekten mi ?
Ben ayda 1 kere 1 su bardağı içerim hiç sevmiyorum suyu sorun olur mu ??
Tsk.ederim bilgilerini benimle paylastigin icin rabbim herkezin gonlundekini versin seninkininde cnm evet dedigin gibi takip edicem kendimi hatta doktor hergun tartil kilona bak bi degisiklik olursa haberdar et dedi peki ohss 4.5 gun basliyor demissin o gunler icinde transfere denk gelmiyor mu?
Ben de dün opudaydım sekiz yumurtam toplandı bugün işe gittim şişlik var adet sancısı gibi bir ağrı var.Beş tanesi döllenmiş .Güya bende sorun yoktu ama sekiz yumurta az mı 25 leri duyunca.On beş deniyordu sekizi toplandı
Arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun .İnşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız.OHSS den bahsetmişsiniz .OHSS vücudun su toplaması olup genelde PCO lularda karşılaşılan bir durum.Yumurta toplamanın 4-5. günü karında ve hatta akciğerlerde su toplanması oluyor.Doğal olarak ağrı , lavobaya çıkamama, nefes alamama gibi çok ağır belirtiler veriyor.Ben bu belirttiğim tüm sıkıntıları yaşamış biri olarak Bu OHSS nedeniyle ölümün eşiğinden döndüm.Ancak ve ancak karnımdan VE akçiğerlerimden çuvaldız gibi iğnelerle (13 litre su alındı) su çekilmesi sonucu rahatladım. O yüzden OHSS yi ciddiye alın ve bence embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirin.Ben son tedavimde yine OHSS riski ortaya çıkınca embriyoları dondurtup 2 ay sonra transfer ettirdim.Ve allaha şükür şimdi 3,5 aylık kıızm kucağımda.Bir de benim size tavsiyem OHSS riski olan bir kişinin çok fazla yumurtası toplanmış olduğundan embriyoların 5. gün aşamasında transfer edilmesi konuusnda ısrarcı olun.Transferden sonra rahat olun , dua edin ve bol su içip protein ağırlıklı beslenin.Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...