Yumurta toplama ıslemınden sonra regl ne zaman olur

Ben olamıyorum toplamadan 1 hafta sonda ılac aldım 8 gün de ılac etkı ettı taoplam 15 günde oldum yanı 1 ay gectı tekrar gıdıp gelmek falan dınlenmek güzel oluyor

Ben olamıyorum toplamadan 1 hafta sonda ılac aldım 8 gün de ılac etkı ettı taoplam 15 günde oldum yanı 1 ay gectı tekrar gıdıp gelmek falan dınlenmek güzel oluyor
Dinlenmek tabıkı guzel canım bunye mız zaten cok yoruluyor ama bı heycan korku var regl olup bı gitsem doktora diye birde o kadar ıyne ılac kullandım olabılırmıyım dıye

Kızlar merhaba benim yeni yumurtam toplandı acaba ne zaman regl olurum bilgisi olan var mı
Merhaba. Ben 5 gün sonra adet oldum ki erken adet olabileceğimi bilmiyordum. 10 gün vardı adetime. Sabah 6da görünce kanamam var diye aklım çıktı. İnternetten araştırdım. 12 güne kadar geliyormuş.

Merhaba. Ben 5 gün sonra adet oldum ki erken adet olabileceğimi bilmiyordum. 10 gün vardı adetime. Sabah 6da görünce kanamam var diye aklım çıktı. İnternetten araştırdım. 12 güne kadar geliyormuş.

Ay ne güzel canım birisi bana gec adet olursun belli bı sure adet olamasın dedi korktum bende

merhaba, benimde iki adet dinlendirme sonra yapılacak transfer. ben ilk adetten sonra yumurtlama testine başladım 10 . günden başladım ama yumurtlama göremedim :KK43: bu normal mi yumurtlama olmuş yada olmamış olabilir mi ?
İnanın bilmiyorum, ama vücut düzenini kuramadığı için olabilir gibi geldi, ben nasılsa transfer olacak diye hiç Ovulasyon bakmamıştım

merhaba, benimde iki adet dinlendirme sonra yapılacak transfer. ben ilk adetten sonra yumurtlama testine başladım 10 . günden başladım ama yumurtlama göremedim :KK43: bu normal mi yumurtlama olmuş yada olmamış olabilir mi ?
Neden yumurtlamayı takip ediyosun canım

Back
X