Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canım benim transfer oldun mu pekiBenim embriyoların 5. Günü başladı12 14 güne kadar oluyormuş burdan okuduğuma göre. Geçmiş olsun
Olmadım 2 adet bekliyoruz rahim dinlendirmeTesekkur ederim canım benim transfer oldun mu peki
İnsallah olurum canım beni bı korku aldı olamam dıyeEn fazla 15 günde olursunuz
Illaki olacak merak etmeyin.İnsallah olurum canım beni bı korku aldı olamam dıye
İnsallah olurum canım beni bı korku aldı olamamEn fazla 15 günde olursunuz
Dinlenmek tabıkı guzel canım bunye mız zaten cok yoruluyor ama bı heycan korku var regl olup bı gitsem doktora diye birde o kadar ıyne ılac kullandım olabılırmıyım dıyeBen olamıyorum toplamadan 1 hafta sonda ılac aldım 8 gün de ılac etkı ettı taoplam 15 günde oldum yanı 1 ay gectı tekrar gıdıp gelmek falan dınlenmek güzel oluyor
Merhaba. Ben 5 gün sonra adet oldum ki erken adet olabileceğimi bilmiyordum. 10 gün vardı adetime. Sabah 6da görünce kanamam var diye aklım çıktı. İnternetten araştırdım. 12 güne kadar geliyormuş.Kızlar merhaba benim yeni yumurtam toplandı acaba ne zaman regl olurum bilgisi olan var mı
Merhaba. Ben 5 gün sonra adet oldum ki erken adet olabileceğimi bilmiyordum. 10 gün vardı adetime. Sabah 6da görünce kanamam var diye aklım çıktı. İnternetten araştırdım. 12 güne kadar geliyormuş.
Ay ne güzel canım birisi bana gec adet olursun belli bı sure adet olamasın dedi korktum bendeMerhaba. Ben 5 gün sonra adet oldum ki erken adet olabileceğimi bilmiyordum. 10 gün vardı adetime. Sabah 6da görünce kanamam var diye aklım çıktı. İnternetten araştırdım. 12 güne kadar geliyormuş.
Yok canım hiç kendini strese sokma. 10 gün sonra da olsan normal süreç. En kötü ihtimalle olmazsan bile doktorun ilaç verir adetin gelir. Bir sorun yaşamazsın merak etmeAy ne güzel canım birisi bana gec adet olursun belli bı sure adet olamasın dedi korktum bende
İnşallah canım benim cokk tesekkur ederimYok canım hiç kendini strese sokma. 10 gün sonra da olsan normal süreç. En kötü ihtimalle olmazsan bile doktorun ilaç verir adetin gelir. Bir sorun yaşamazsın merak etme
Ben o ay transfer oldugum icin 12 ya da 15. Gunde oluyo diye biliyorum rabbim hayirlisini versinKızlar merhaba benim yeni yumurtam toplandı acaba ne zaman regl olurum bilgisi olan var mı
Rica ederim. İnşallah hayırlı haberler alırızİnşallah canım benim cokk tesekkur ederim
Amin inşallah canımBen o ay transfer oldugum icin 12 ya da 15. Gunde oluyo diye biliyorum rabbim hayirlisini versin
merhaba, benimde iki adet dinlendirme sonra yapılacak transfer. ben ilk adetten sonra yumurtlama testine başladım 10 . günden başladım ama yumurtlama göremedimOlmadım 2 adet bekliyoruz rahim dinlendirme![]()
İnanın bilmiyorum, ama vücut düzenini kuramadığı için olabilir gibi geldi, ben nasılsa transfer olacak diye hiç Ovulasyon bakmamıştımmerhaba, benimde iki adet dinlendirme sonra yapılacak transfer. ben ilk adetten sonra yumurtlama testine başladım 10 . günden başladım ama yumurtlama göremedimbu normal mi yumurtlama olmuş yada olmamış olabilir mi ?
Neden yumurtlamayı takip ediyosun canımmerhaba, benimde iki adet dinlendirme sonra yapılacak transfer. ben ilk adetten sonra yumurtlama testine başladım 10 . günden başladım ama yumurtlama göremedimbu normal mi yumurtlama olmuş yada olmamış olabilir mi ?