Yumurta toplama isleni sonrasi adet kanamasinda degisiklik ( aciil)

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
Gecen hafta yumurta toplama islemi yapıldı sonra gecmek bilmeyen agrilar basladi doktora gittim geldim bir problem olmadiyini soylei cumartesi de adet oldum pazartesi gunu doktora gittim sali gunu kanamam kesildi tamamen ama agrilarim gecmedi dus aldiktan sonra yine kanamam basladi oyle yogun olmasa da lekelenme tarzinda ara ara geliyo gidiyo boyle bir durumla karsilasan var mi iki gundur bu sekilde devam ediyor yardim doktora sorsam bu sefer kizacak uc kere gittim cunku endiseliyim

Tedaviniz hayırlı olsun. Yumurta toplama sonrası kimyasal adet olursunuz i, gerçek adet değil o yüzden bu tarz düzensizlikler normal kabul ediliyor. Bizim doktorumuz cyclo diye bir adet düzenleyici vermişti. Benim de toplama sonrası adetim 2. Günden sonra kesik kesik gelmişti. Endişelenmeyin yani.

Tedaviniz hayırlı olsun. Yumurta toplama sonrası kimyasal adet olursunuz i, gerçek adet değil o yüzden bu tarz düzensizlikler normal kabul ediliyor. Bizim doktorumuz cyclo diye bir adet düzenleyici vermişti. Benim de toplama sonrası adetim 2. Günden sonra kesik kesik gelmişti. Endişelenmeyin yani.
Tesekkur ederim bende bir an panige kapıldım bu sekilde ilk defa oluyor cok sagolun sizin durum nedir transfer oldunuz mu?

Tesekkur ederim bende bir an panige kapıldım bu sekilde ilk defa oluyor cok sagolun sizin durum nedir transfer oldunuz mu
Bu evrede insan her şeye panik oluyor haklısınız. Benim transfer aşamasında da estrofem vermişlerdi o zaman da adetim kesilmişti panik olmuştum.
Evet geçen sene transfer oldum, 1.5 ay önce doğum yaptım. Size de en yakın zamanda nasip olsun inşallah🤗

Bu evrede insan her şeye panik oluyor haklısınız. Benim transfer aşamasında da estrofem vermişlerdi o zaman da adetim kesilmişti panik olmuştum.
Evet geçen sene transfer oldum, 1.5 ay önce doğum yaptım. Size de en yakın zamanda nasip olsun inşallah🤗
Cok sevindim bana umut oldunuz insallaj benim de olur sizin ilk deneme de mi oldu ?

Cok sevindim bana umut oldunuz insallaj benim de olur sizin ilk deneme de mi oldu ?
Neden umutsuzsunuz? Benim ilk denemede oldu ancak iki kez yumurta toplandı. Birincide sadece 1 tane toplanıp dondurulmuştu çünkü. Ben de o zaman çok umutsuzdum hatta embriyolarım aa bile değildi. Çok da stres yapıyordum kesin tutmayacak diye.

Neden umutsuzsunuz? Benim ilk denemede oldu ancak iki kez yumurta toplandı. Birincide sadece 1 tane toplanıp dondurulmuştu çünkü. Ben de o zaman çok umutsuzdum hatta embriyolarım aa bile değildi. Çok da stres yapıyordum kesin tutmayacak diye.
Benim bu ikinci denemem ilk denememo baska doktor yapmıştı baya umut vermisti ama yikimla sonuclandi o doktordan sonra iki doktorla daha gorusme yaptim kalitesiz embriyo koymus su anda 6 yumurta varmis dondurulan ama yine de ayni problem ile karsilasacagim diye korkuyorum acikcasi

Benim bu ikinci denemem ilk denememo baska doktor yapmıştı baya umut vermisti ama yikimla sonuclandi o doktordan sonra iki doktorla daha gorusme yaptim kalitesiz embriyo koymus su anda 6 yumurta varmis dondurulan ama yine de ayni problem ile karsilasacagim diye korkuyorum acikcasi
Doktor ve laboratuvar seçimi sanırım çok önemli bu konuda. 6 yumurta çok iyi sayı, kaliteleri hakkında bir şey söylediler mi? Söylemedilerse ben özellikle sormuştum kalitesi ne diye. Bilgi veriyorlar ısrar edince. İçiniz rahat etsin diye öğrenebilirsiniz. Soru sormaktan çekinmeyin sonuçta hizmet alıyorsunuz ve durumunuzu bilmek hakkınız

5.gun embriyosu dediler cok iyi kalitede bozulma gibi bir durumu yok dedi doktorum kalitesini sormadim acikcasi ilk denememde 1.gun embriyosu sira atlama yapmis dedi ilk beni diyete koydu yumurta kalitesini artirmak icin sonra tedaviye basladi insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz cok istiyoruz ailem benden cok istiyor ilk denememde ailem benden cok yıkıldı baya yıprandık bu surec cok zor Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X