- Emoji Skoru
- 175
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kucukhanm34
Sedasyon ile yapılıyor tamamen uyutma şeklinde değil. Siz entübe edileceğinizi düşünüyorsunuz sanırım o büyük ameliyatlarda oluyor. Hsg çektirmek ile neredeyse aynı sayılır. Ben açık kist ameliyatı oldum. Onda bile entübe edilme yok. Opu dan çıkınca benim ağrım olmadı. 3 yumurta toplandı hepsini alamadılar. 5-6 tanesi kaldı. Kendi durumumdan dolayı 3 gün gece yatarken dönerken ağrım oluyordu. Dediğim gibi anatomik yapıdan. Tanıdığımdan 30 yumurta toplandı Vajinal muayene olmuş gibi hiç bir şeyi olmadı. Transfer olduğum gün bir kadın opudan gelmişti. bayılma numarası yapıyordu ilgilensinler diye sanırım yani gerçekten kolay bir işlem kadın mönitöre bağlandı her şey normaldi anestezici geldi bizim odada bekledi ama gerçekten bir şeyi yoktu gözlerini açmadı. Telkin falan ettik cevap dahi vermedi. Geçirdiğim kist ameliyatını olsa demek ki ne yapacaktı bilmiyorum. Çocuğum olmadan Sezeryan oldum. çocuk plesenta içinde doğum daha kolay ben 15 yıldır organım olmuş şeyi aldırdım. Neredeyse ağrım yoktu. Tek sorun sürekli öksürdüğüm için göbeğim etkileniyordu dikişlerden korkuyordum. Sosyal medyada iğneleride atarken çok korkunç gösteriyorlar ama korkulacak bir şey değil. Herkes abartmakta yarışır hale gelmiş. Sonra işte dişçiden korkuyoruz ilk ilişkiden korkuyoruz doğumdan korkuyoruz birazda destek olsak ama yok abartmamız lazım en zor doğum benim diyor kadınlar sonra kadın 9 ay nasıl doğum yapacak onu düşünüyorKizlar tüp bebek yaptircam bu ay yumurta toplamadan cok korkuyorum birde prosuduru okudum imzaladim bir sürü riskler yaziyor cok ciddi komplikasyonlar var bagırsak delinmesi organ hasarı alerjik şok diye baya korktum bu islemi yaptiran sorunsuz geçen varmi sedasyonmu genel anestezimi uygulaniyor zeynep kamilde yaptırıyorum kolay ışlemmi bilgilendirirmisiniz