Yumurta toplama sonrasi progestan kapsul, vajinal yoldan?

Lille jenta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
77
51
38
Selam,

Tup bebek tedavisi gorüyorum ve bugun yumurta toplandi.. Progestan kapsül verdiler. Prospektusunde agiz yoluyla alinir yaziyor fakat bana vajinal kullanmami soylediler.

Benim gibi kapsul alip vajinal fitil gibi kullanan var mi aranizda

8 aydir kullaniyorum canim.bi sakincasi yok ama yatarken kullan ve pecete koy cunku akiyo fazla gelen kismi. Cekecegi kadarini aliyo veri kalan akiyor.

8 aydir kullaniyorum canim.bi sakincasi yok ama yatarken kullan ve pecete koy cunku akiyo fazla gelen kismi. Cekecegi kadarini aliyo veri kalan akiyor.
Cevap icin sagol!!
Sabah oglen aksam kullsnacagim. Gece yatarken yapicam bugun... Ama sabah oglen de var. Senin dusuk tehlikesi mi vardi 8 aydir kullaniyorsun..

Pszartesi embriyo transferim var. Genel aneztezi ile uyumak istedim. Cunku cok gergin bir yapiya sahibim. Idrara SIKISIK OLMAK stresimi daha da artiriyor...

Benim gibi olanlar var mi aranizda???

Pszartesi embriyo transferim var. Genel aneztezi ile uyumak istedim. Cunku cok gergin bir yapiya sahibim. Idrara SIKISIK OLMAK stresimi daha da artiriyor...

Benim gibi olanlar var mi aranizda???
Merhaba. Bosuna anestezi alma bence. bu islemi yaptiran tum kadinlar stres altinda oluyor. bacaklarimi rahat biraktigimi bende hatirlamiyorum kasmistim ve cokta idrara skisik degildim. Saniyelik bir olay. yatiyosun rahim agzini aciyolar bebisleri alip birakiyolar ve bitti. Agri sizi hicbirsey yok. Bu surecte neler neler cekiyoruz bu kadar kisa sureli biseye dayanirsin. Az yatip odana aliyolar zaten. Anesteziyi bosa alip bebislerini de riske atma. Hayirli sureclerin olsun

Merhaba. Bosuna anestezi alma bence. bu islemi yaptiran tum kadinlar stres altinda oluyor. bacaklarimi rahat biraktigimi bende hatirlamiyorum kasmistim ve cokta idrara skisik degildim. Saniyelik bir olay. yatiyosun rahim agzini aciyolar bebisleri alip birakiyolar ve bitti. Agri sizi hicbirsey yok. Bu surecte neler neler cekiyoruz bu kadar kisa sureli biseye dayanirsin. Az yatip odana aliyolar zaten. Anesteziyi bosa alip bebislerini de riske atma. Hayirli sureclerin olsun

Riskli midir? Ben ne kadar gergin bir yapiya sahip olsam da dayanabilirim dedim doktorum’a...

Ama Onlar hic bir riskli yok. Benim uyumamin daha saglikli olabilecegini soylediler. Zaten 10 dakikalik bir uyku olacakmis. Sadece ac gitmem gerekiyor...

Tesekkur ederim mesaj icin arkadasim

Selam,

Tup bebek tedavisi gorüyorum ve bugun yumurta toplandi.. Progestan kapsül verdiler. Prospektusunde agiz yoluyla alinir yaziyor fakat bana vajinal kullanmami soylediler.

Benim gibi kapsul alip vajinal fitil gibi kullanan var mi aranizda

Canım ben yumurta toplandıktan hemen sonra , tam 12 haftalık olana kadar günde 3 kere (2 kapsül olarak ) vajinal olarak kullandım.
Doktorun böyle söylediyse yap , aklını bulandırma .
Dilerim bebeğine en kısa sürede kavuşursun :)

Back
X