Yumurta toplama sonrası yeni yumurta oluşur mu ?

Babyyoda

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
1.296
1.006
333
39
Merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra döllenme olmadı dolayısıyla da transfer yapılmadı 2. Regl e kadar bekleme verdi doktor benim sorum şu, yumurta toplama işleminden sonra hemen yumurta oluşur mu ilk regl gelene kadar? Kullandığımız ilaçların etkileri devam eder mi acaba ? Bir de opu sonrası ilişki icin ne kadar süre beklemek gerekli ? Ve son olarak opudan sonra ne gibi değişiklik oldu vücudunuzda benim 4. Gün bugün hafif batmalar oluyor kasiklarimda bunlar normal mi acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum.

selam canım, bizim doktor opu sonrası ilk regle kadar ilişkiye girmeyin dedi. Benimde kasıklarım hassas ağrılar oluyor. Diğer sorularına yorumum yok☺️

Ya çok tesekkur ederim kimse cevap yazmamıştı. Benim de öyle hassas hala 5 gün geçti bakalım ilk regl ne zaman olacak acaba.

Merhabalar, yumurta toplama işleminden sonra döllenme olmadı dolayısıyla da transfer yapılmadı 2. Regl e kadar bekleme verdi doktor benim sorum şu, yumurta toplama işleminden sonra hemen yumurta oluşur mu ilk regl gelene kadar? Kullandığımız ilaçların etkileri devam eder mi acaba ? Bir de opu sonrası ilişki icin ne kadar süre beklemek gerekli ? Ve son olarak opudan sonra ne gibi değişiklik oldu vücudunuzda benim 4. Gün bugün hafif batmalar oluyor kasiklarimda bunlar normal mi acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi günler opu sonrası ağrilarin oluşumu normal ama ağrıların çok şiddetli olması norla değil bir doktoruna gözukmen gerek opu sonrası yumurtlama devam ediyor ve oturunca sana batan senin geride kalan yumurtalarindir ve bu aralar çok hasas dönemin ilişki onun için ara vermen lazım kesinlikle yoksa rahatsızliklerin dahada artar düzenli beslenmene bak dinlenmen lazım bol bol istirahat etnem lazım

Teşekkür ederim ağrılarım geçti, fakat bugün opu sonrası 10. Günüm hala regl olmadım bu normal mi acaba ?

Back
X