Yumurta toplama sonrası

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
133
22
28
27
Selam bayanlar ..
18 inde opu oldum. Bugün 6. Günüm. Yumurta sayım 32 olduğu için bana ohss riskinden dolayı dostinex clexane iğne verdiler.
Benim 18 inden beri tek sorunum bulantı ve kusma. Hastaneye gittim sorun yok dedi acil doktoru kan değerlerime baktı sorun yok dedi.
6. Gün bugün bitiyor ohss riskim hala varmıdır ? Bu şekilde yaşayan oldumu?

O zaman içiniz rahat olsun benim arkadaşımdan 24 yumurta toplanmıştı ve taze transfer yapılmıştı. Zaten geriye iki embriyosu kalmıştı ikisinde o sekilde transfer etmisler. Karnı bayaa şişmiş ohss oldu muhtemelen ne kan almislar ne kontrol etmisler direk transfer edilmiş ve tutmadı maalesef. Yumurta sayısı fazlaysa beklemekte fayda var. Benim 14 tü taze transfer oldum ohss falanda olmamıştım ama benimde olmadi mesela belkide rahim dinlenemedigi içindir bilemiyorum. insallah hayırlısı olur bukez.
Benimde bulantım çoktu bence normaldir korkma

İnşallah bebeklerimize bir an önce kavuşuruz..
sizin kaç gün oldu bulantı

Aminn insallah
4 5 gün sürdü diye hatırlıyorum. Ya bence normal hem onca ilaç alıyoruz hem belkide narkozun etkiside olabilir bilemiyorum ama normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…