Yumurta toplama sonrası

Eflinaz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
153
51
18
30
Merhaba yumurta toplama sürecinden sonra her hangi bir ağrı yada komplikasyon oluyor mu yolculuk toplu taşıma kullanmak vs sorun oluyor mu deneyimleyen bilgi verebilir mi

Merhaba yumurta toplama sürecinden sonra her hangi bir ağrı yada komplikasyon oluyor mu yolculuk toplu taşıma kullanmak vs sorun oluyor mu deneyimleyen bilgi verebilir mi
Hayır canım ağrı hissetmezsin bende öyle olmuştu ağrı sızı olmadı işlemden çıktıktan sonra 10-15 dk sonra çıkmıştım merkezden anestezi etkisi geçene dek yolculuk veya toplu taşıma sorun olmuyor ben Kıbrıs’ta yapmıştım toplatma işlemini 1 saate tam işte ayaklanıp uçağa bindim yolculuk yaptım ağrın olursa tabi ilaç veriyor ağrı kesici kullanılabiliyor

Biraz korkuyorum hsg çektirirken de bir çok yorumda ağrı ya da başka bir sorun olmuyor diye okudum ben hsg çektirdikten sonra karnima ağrı girdi bayıldım sonra kustum yine aynı şey olur mu acaba diye endişeliyim

Biraz korkuyorum hsg çektirirken de bir çok yorumda ağrı ya da başka bir sorun olmuyor diye okudum ben hsg çektirdikten sonra karnima ağrı girdi bayıldım sonra kustum yine aynı şey olur mu acaba diye endişeliyim
Hsg yi anestezi almadnmı çektşrdin bu kadar korku oldu ?

Ben hem anestezili hem anestezisiz çekmiş biri olarak sormak istedim anestezi almadıysanız haklısınız bu korkuyu yaşamakla çünkü benim ilki tecrübesizlikti ağrısını bilmiyordum almadan çekmiştim şehir hastanesinde ama öldüm öldüm dirildim saçımı yolarak çektirmiştim öyle bir ağrı hayatımda tatmamıştım ama anestezi aldığım da ise hiç ağrı vs olmamıştı zaten o çekildiği sıra ağrı yapıyor sonrasında bende yapmadı her ikisinde de sadece bir iki gün günlük pedi doldurmyacak kadar kan geliyor

Hayır anestezi olmadı çektirirken de çok büyük ağrı acıma olmadı ama çektikten yarım saat oldu bunlar
Yaaa maşallah çekince hissetmemişsnz valla şaşırdım tebrik te ettim ben çok acı çekmiştim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen

Yaaa maşallah çekince hissetmemişsnz valla şaşırdım tebrik te ettim ben çok acı çekmiştim acı duyumda yüksek olmasına rağmen
Aynen benimde acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen öyle çok acı çekmedim ama sonrası bitirdi beni

kaç yumurta toplanacağına bağlı olarak değişir. Eğer çok fazla toplanırsa ağrınız çok olabilir yolculuk ve sarsıntı iyi gelmez

Aynen benimde acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen öyle çok acı çekmedim ama sonrası bitirdi beni
Yok yok inşallah hiç bir şey olmayacak siz anestezi almadan çektirmişsnz ya onu belki korktunuz sonradan ağrı yaptı yumurta toplamayı hiç hissetmiyeceksnz gözünüzü kapatıp açıyısaya kadar bitmiş odada oluyorsnz 10-15 dklık narkoz veriyorlar zaten ama o sersemlikte harika sanki saatlerdir uyuyp uyanmış gbi utanmasam doktora tekrar isteyecektim anesteziyi djsjsjsj

Yani ben kendi yaşadığımı anlattım tabi çok yumurta toplatıp acı çeken olmuştur da elbet bilemiyorum güzel düşünün güzel gelişsin herşey

Aaa ne güzel inşallah bakalım deneyimliyeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…