Yumurta toplama sürecine girecekler Var mi?

Ben dün girdim yumurtalar toplandiktan sonra heyecan bitmiyor bugun sabah heyecanla aramalarni bekledim şimdide cuma aramalarini bekleyecegim sonra pzt kontrolü

Taze transfermi oldu acaba? Her gün 1-2 tanesi veda edermiş gibi geliyo internetteki yorumları okuyunca ama :/ kısmet
Hiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştı
Şimdi ise 6 toplandı dördü döllenip ikisi 3. Gün (cumartesi) taze transfer yapıldı. Kalanlardan biri de 6. Güne gitmiş ve 6. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım. 3. Gün transfer edilenler 8 hücreliydi

İnşallah olmuşturr dondurulmuş olan 6. Gün embriyosuda bence cokk iyi 6. Güne kalması cok sağlıklı olduğunu göstermezmi bu ay ya da en kötü ihtimal bir dahaki ay gebe olacaksınız inşallah sizde moralinizi hep güzel tutunn

maalesef herşey yolundaydı ama negatifle sonuçlandı tüm gebelik belirtileri vardı ama malesef olmadi bu keez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…