Yumurta toplama sürecine girecekler Var mi?

Ben dün girdim🤗 yumurtalar toplandiktan sonra heyecan bitmiyor bugun sabah heyecanla aramalarni bekledim şimdide cuma aramalarini bekleyecegim sonra pzt kontrolü 🙈

Taze transfermi oldu acaba? Her gün 1-2 tanesi veda edermiş gibi geliyo internetteki yorumları okuyunca ama :/ kısmet
Hiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştı
Şimdi ise 6 toplandı dördü döllenip ikisi 3. Gün (cumartesi) taze transfer yapıldı. Kalanlardan biri de 6. Güne gitmiş ve 6. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım. 3. Gün transfer edilenler 8 hücreliydi 🙂

Hiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştı
Şimdi ise 6 toplandı dördü döllenip ikisi 3. Gün (cumartesi) taze transfer yapıldı. Kalanlardan biri de 6. Güne gitmiş ve 6. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım. 3. Gün transfer edilenler 8 hücreliydi 🙂
İnşallah olmuşturr🙏🏻🙏🏻 dondurulmuş olan 6. Gün embriyosuda bence cokk iyi 6. Güne kalması cok sağlıklı olduğunu göstermezmi😍 bu ay ya da en kötü ihtimal bir dahaki ay gebe olacaksınız inşallah sizde moralinizi hep güzel tutunn🙏🏻

maalesef herşey yolundaydı ama negatifle sonuçlandı tüm gebelik belirtileri vardı ama malesef olmadi bu keez

Back
X