Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 saat içinde gireceğim çok korkuyorumArkadaşlar çok heycanlıyım yumurta toplama sürecine girecek olanlar var mı? Aranızda
Niye korkuyorsunuz acılı bir işlem değil ki çok heyecanlı benceBen 2 saat içinde gireceğim çok korkuyorum
Teşekkür ederim 7adet toplanmış çokmu az acabaNiye korkuyorsunuz acılı bir işlem değil ki çok heyecanlı bencesağlıklı olsunlar
Önemli olan kalitesi 7 iyi bir rakam bence. Benden 6 toplanmıştı 4 ü döllendi, ikisi transfer edildi, kalan iki tanenin biri donduruldu.Teşekkür ederim 7adet toplanmış çokmu az acaba![]()
Taze transfermi oldu acaba? Her gün 1-2 tanesi veda edermiş gibi geliyo internetteki yorumları okuyunca ama :/ kısmetÖnemli olan kalitesi 7 iyi bir rakam bence. Benden 6 toplanmıştı 4 ü döllendi, ikisi transfer edildi, kalan iki tanenin biri donduruldu.
Hiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştıTaze transfermi oldu acaba? Her gün 1-2 tanesi veda edermiş gibi geliyo internetteki yorumları okuyunca ama :/ kısmet
İnşallah olmuşturrHiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştı
Şimdi ise 6 toplandı dördü döllenip ikisi 3. Gün (cumartesi) taze transfer yapıldı. Kalanlardan biri de 6. Güne gitmiş ve 6. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım. 3. Gün transfer edilenler 8 hücreliydi![]()
Hiiiç öyle düşünmeyim moralinizi bozmayın. Benim ilk denemede 5 toplandı ama iki tane kaliteli oluştu, onlar da transfer edildi ve tutmadı geriye dondurulmuş kalmamıştı
Şimdi ise 6 toplandı dördü döllenip ikisi 3. Gün (cumartesi) taze transfer yapıldı. Kalanlardan biri de 6. Güne gitmiş ve 6. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım. 3. Gün transfer edilenler 8 hücreliydi![]()
Süreçiniz nasıl geçti her şey yolunda mıArkadaşlar çok heycanlıyım yumurta toplama sürecine girecek olanlar var mı? Aranızda