Yumurta toplama ve transfer..

cunci

Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;)
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1.175
1.643
133
Merhaba..
Yumurta toplama ve transfer süreciyle ilgili olarak:
Kaç yumurtanız toplandı, kaçı olgun çıktı, kaçı döllendi ve kaç tanesi transfer edilebilecek şekilde gelişti? Transfer kaçıncı gün yapıldı?
Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim..

Merhaba cnm
Benim 26 yumurta toplandı 7si olgun çıktığından 7sine işlem yapıldı 6si döllendi 4 tanesi 5.güne kadar gitti 4 tanesinide dondurdular 2 adet geçtikten sonra transfer yaptılar 2sini 2si hala donmuş olarak bekliyor. Kan testimide cumartesi yaptircam çok heyecanlıyım. Güzel sonuçlar alman dilegiyle : )

Merhaba cnm
Benim 26 yumurta toplandı 7si olgun çıktığından 7sine işlem yapıldı 6si döllendi 4 tanesi 5.güne kadar gitti 4 tanesinide dondurdular 2 adet geçtikten sonra transfer yaptılar 2sini 2si hala donmuş olarak bekliyor. Kan testimide cumartesi yaptircam çok heyecanlıyım. Güzel sonuçlar alman dilegiyle : )
merhaba, sonucunuz ne oldu merak etimm:)

Merhaba ilk denemem kimyasal gebelik oldu ikinci denemem malesef negatif :KK43:
hayırlısı olsun çok üzüldüm :(
insan bu zmanda olumsuz şsonuçlar duyunca umutsuzluğa kaplıo hatta sizin yumurta sayınız falan gayet iyimiş.
benm 2 yumurtadan 1 tanesi döllendi. şuanda donduruldu beklio bakalm bizim transfer nasıl olcak ne zman olcak hiç bilmiyorum..
transferden sonramı kimyasal gevbelik oluo nasıl oluo o

Merhaba cnm
Canım ikinci adetınde gecikme oldumu benim bugun olmam lazım gelmedi bide kacıncı gün tranfer oldu

D Demircilknr tedavi sonrası adette düzensizlik oluyor maalesef.
p0ly__ p0ly__ eninde sonunda o bebiş dünyaya gelecek.. sadece biraz nazlanıyor.. yılmak ümitsizliğe kapılmak yok..

Merhba kızlar bu salı 9 yumurta alındı 8 i döllendi yarın trnsfer var .. sanırım 3 tane transfer olacak ama gene yazarım yarın ... iranbe kaan bozkurt doktorum izmirden :KK3:

Back
X