- 28 Aralık 2013
- 1.175
- 1.643
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin inşallah canim
Amin., Allah isteyen emek veren herkesin yüzünü güldürsün..Hepimizin inşallah canim![]()
merhaba, sonucunuz ne oldu merak etimm:)Merhaba cnm
Benim 26 yumurta toplandı 7si olgun çıktığından 7sine işlem yapıldı 6si döllendi 4 tanesi 5.güne kadar gitti 4 tanesinide dondurdular 2 adet geçtikten sonra transfer yaptılar 2sini 2si hala donmuş olarak bekliyor. Kan testimide cumartesi yaptircam çok heyecanlıyım. Güzel sonuçlar alman dilegiyle : )
Merhaba ilk denemem kimyasal gebelik oldu ikinci denemem malesef negatifmerhaba, sonucunuz ne oldu merak etimm:)
hayırlısı olsun çok üzüldümMerhaba ilk denemem kimyasal gebelik oldu ikinci denemem malesef negatif![]()
Canım ikinci adetınde gecikme oldumu benim bugun olmam lazım gelmedi bide kacıncı gün tranfer olduMerhaba cnm
Benim 26 yumurta toplandı 7si olgun çıktığından 7sine işlem yapıldı 6si döllendi 4 tanesi 5.güne kadar gitti 4 tanesinide dondurdular 2 adet geçtikten sonra transfer yaptılar 2sini 2si hala donmuş olarak bekliyor. Kan testimide cumartesi yaptircam çok heyecanlıyım. Güzel sonuçlar alman dilegiyle : )
Evet oluyormus öğrendim bu ikinci gunum ilaçlara basladım transfer için hayırkısı ileD Demircilknr tedavi sonrası adette düzensizlik oluyor maalesef.
p0ly__ eninde sonunda o bebiş dünyaya gelecek.. sadece biraz nazlanıyor.. yılmak ümitsizliğe kapılmak yok..