Yumurta toplama

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.372
333
Hollanda
Selam kızlar,

Nasipse bu ay sonu adetimle birlikte yumurta toplama işlemi olacak.
Yumurta çok olduğu için bu ay toplama, ocak dinlenme, şubatta transfer olacak hayırlısıyla.

Yumurta toplama işlemi yaptıranlara sormak istedim. Nasıl bi süreç? Acıyormu? Toplam kaç gün sürüyor? Sürekli kanmı veriliyor?

Yazarsanız sevinirim.

Selam kızlar,

Yumurta çok olduğu için bu ay toplama, ocak dinlenme, şubatta transfer olacak hayırlısıyla.

Yumurta toplama işlemi yaptıranlara sormak istedim. Nasıl bi süreç? Acıyormu? Toplam kaç gün sürüyor? Sürekli kanmı veriliyor?

Yazarsanız sevinirim.
Yumurtalariniz igneyle büyültülüyor sonrasinda doktorunuz yumurtalarinizi ölçüyor istenilen buyukluge geldiginde catlatma ignesi yapiyosunuz ve toplaniyor. Anestezi verilip toplaniyor yumurtalar.
Bu surecte ben sadece 1 kere kan vermiştim.
18 yumurtam toplanmıştı benim agrilarim biraz uzun sürmüştü sonra zamanla yürüyüş yapa yapa gecmisti bence yumurta toplama isleminden oncede yuruyuse baslarsaniz cok cok iyi olur.

Yumurtalariniz igneyle büyültülüyor sonrasinda doktorunuz yumurtalarinizi ölçüyor istenilen buyukluge geldiginde catlatma ignesi yapiyosunuz ve toplaniyor. Anestezi verilip toplaniyor yumurtalar.
Bu surecte ben sadece 1 kere kan vermiştim.
18 yumurtam toplanmıştı benim agrilarim biraz uzun sürmüştü sonra zamanla yürüyüş yapa yapa gecmisti bence yumurta toplama isleminden oncede yuruyuse baslarsaniz cok cok iyi olur.

Teşekkür ederim yazdığınız için. Ölçümü vajinal ultrasonlamı yapıyorlar? Kaçıncı günde toplamışlardı sizde?

Selam kızlar,

Yazarsanız sevinirim.
Canım oncelikle sağlıklı yumurtaların olsun inşallah, rahat ol rahat gir işleme bende senin gibi aşırı gergindim ama anestezi yi verdikleri andaaa uyuyorsun ve hicbisey hissetmiyorsun. Ben uyandıktan sonra ve 9 gün kasıklarımda ve alt taraflarda batma hissettim kabızlık sorunu çok yaşadım. Daha sonra iyilestkm çok şükür oda fazla yumurta toplandıgi içinmiş

Selam kızlar,

Yazarsanız sevinirim.
Endiselenecek bir durum yok. 3 defa yaşadım. Verilen saatte gidip yatiş yapılıyor damar yolu açılıyor o esnada eşiniz sperm verecek.
Sonra işlem odasına gidiyorsunuz anestezi veriliyor uyanınca odada oluyorsunuz. Kendinize gelene kadar yumurta sayımı yapılmış oluyo zaten. Ağrınız varsa ilaç veriliyor sonra eve gidiyorsunuz. Yumurta sayısına göre ağrınız az veya çok olabilir üşütmemeye ağır iş yapmamaya dikkat edin geçmiş olsun rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın inşallah

Back
X