- 10 Şubat 2024
- 69
- 49
- 3
- 37
- Konu Sahibi goncagultas
Canlarım yarın yumurta toplama işlemi yapılacsk 2. defa olacak bu dua edermisiniz döllenme olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıklı kaliteli embriyolar versin 5. Güne ulaşan inşallahCanlarım yarın yumurta toplama işlemi yapılacsk 2. defa olacak bu dua edermisiniz döllenme olsun
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah pozitif olurCanlarım yarın yumurta toplama işlemi yapılacsk 2. defa olacak bu dua edermisiniz döllenme olsun
amin canımmmRabbim sağlıklı kaliteli embriyolar versin 5. Güne ulaşan inşallah![]()
amin canım Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin canım inşallah pozitif olur
Rabbim sağlıklı kaliteli embriyolar versin 5. Güne ulaşan inşallah![]()
Benim de yarın olacak yumurta toplama işlemim. İkimize de bol şans diliyorumCanlarım yarın yumurta toplama işlemi yapılacsk 2. defa olacak bu dua edermisiniz döllenme olsun
İnşalh bolbol kaliteli yumurtalarımız döllensin ve kucağımıza alalım doktorunuz kim acaba?Benim de yarın olacak yumurta toplama işlemim. İkimize de bol şans diliyorum![]()
Naptınız kaç yumurta topandı inşallah güzel geçmiştirİnşalh bolbol kaliteli yumurtalarımız döllensin ve kucağımıza alalım doktorunuz kim acaba?
Çok canım sıkıldı 2 yumurta topladılarNaptınız kaç yumurta topandı inşallah güzel geçmiştir
Merhabalar benim doktorum Bilgen Gediz bey. Çok seviyorum kendisini ve sonsuz güveniyorumİnşalh bolbol kaliteli yumurtalarımız döllensin ve kucağımıza alalım doktorunuz kim acaba?
Amin ,inşallah isteyen herkes için duarlarımNaptınız kaç yumurta topandı inşallah güzel geçmiştir
maşallah sizin çok iyiAmin ,inşallah isteyen herkes için duarlarımbenden toplam 11 yumurta toplanmış.
Çok teşekkür ederimmaşallah sizin çok iyi
Canınızı sıkmayın herşeyde vardır bir hayır en hayırlısını dileyin lütfen sıkmamaya çalışın canınızı rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasınCok canım yanıyor elden bişey gelmiyor
Hiç canını sıkma canım hepimiz bir yumurtadan doğmadık mı.Sağlıklı olsun bir tane bile yeter gebelik için Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin gebelik haberini almayı nasip etsinCok canım yanıyor elden bişey gelmiyor
Unutmayın ihtiyacınız olan zaten sadece bir yumurta. Lütfen canınızı sıkıp strese girmeyin. Olumlu düşünmek bu süreç için en güzel şey. Dualarımız sizinleÇok canım sıkıldı 2 yumurta topladılar