• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Toplamada Genel Anestezi Mi Yoksa Lokal Mi???

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar, tedavi olacağım merkez yumurta toplama işlemini sadece genel anestezi altında yaptıklarını söyledi. Ben lokal olsun istiyorum aslında. Ayrıca anestezi uzmanları bildiğim kadarıyla da yok. Micro deneyen arkadaşlar, sizin yumurta toplama işleminiz nasıl yapıldı acaba? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

canım ben micro yaptırmadım ama dayımlar yaptırmıstı genel anestesi cünkü yengem cıktıgında baygındı ama cok degil en cok 15 dk sürmüstü yumurta toplama işlemi ve ayılması lokal olmaz bence cünkü cünkü toplama işlemi sırasında olanları görmemmek içindir cünkü bende laparoskopi oldum bende lokal istemiştim dr hayır genel olur dedi yani bildikleri var herhalde bol sans canım hangi anestesi altında olursa olsun sonunda bebeişlerini kucagına almak nasip olsun sevgiler....

Arkadaşlar, tedavi olacağım merkez yumurta toplama işlemini sadece genel anestezi altında yaptıklarını söyledi. Ben lokal olsun istiyorum aslında. Ayrıca anestezi uzmanları bildiğim kadarıyla da yok. Micro deneyen arkadaşlar, sizin yumurta toplama işleminiz nasıl yapıldı acaba? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

merb. bende genel anestezi altında toplattım. çünkü normalde hiç kıpırdamaman gerekiyormuş. o yüzden bayıltıyorlar 15 dk. sürüyor. ayılınca 15 dk. sonra gönderiyorlar

Merhaba canım, bende lokal anestezi yaptılar. 15 dakika sürüyor ve ağrılı bir işlem. Ancak daha önce HSG filmi çektirdiyesen onun kadar ağrılı değil. Uni. hastaneler maalesef genel anestezi yapmıyor yoksa bana sorasalar genelmi lokalmi diye kesinlikle genel derim.

merhaba canım.
bende genel anesteziyle yaptırdım.üstelik ilk defa anestezi aldım.ama çok rahattı.hiç birşey hissetmiyorsun.

Bence genel anestezi en iyisi,benim yumurta toplama islemide lokal yapildi ve gercekten zor bir islem,cok canim yandi benim...

Merhaba,
Bende tüb bebek tedavisi gördüm ilk denememdi ve tuttu. 11 Martta hamile olduğumu öğrendim. Ben yumurta toplama işlemimi genel anestezi altında yaptırdım ve hiçbişey hissetmedim. Benden önce yumurtalarını toplatan bayan lokal anestezi istemişti ama çıktıktan sonra bana çok acı çektiğini, canının çok yandığını, bana kesinlikle genel anestezi ile yaptırmamı önerdi. Bence sende genel anestezi iste.

canım bence genelanastazi altında yaptır.Benimde yumurta toplama işlemim genel anastazi altında oldu ve hata transferimde genel anastazi aldım hiçbişey hisetmiyorsun valahii rüya bile gördüm çok rahat.

arkadaşlar ne olur söylermisiniz transferden sonra ne asğrılar yaşadınız ben adet olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum acaba normalmi yoksa tutmadımıbenneyaptımki

arkadaşlar ne olur söylermisiniz transferden sonra ne asğrılar yaşadınız ben adet olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum acaba normalmi yoksa tutmadımıbenneyaptımki

Normal güzel normal. Hatta ağrıması iyiye işaret diye biliyorum. Hayırlı haberlerini alırız inşallah. İçini ferah tut.

kizlar yaa bende yakinda tup bebek deniycem ama belki benim gittigim hastanede yumurta toplarken gelen anestesi yapmazlar cunku asilamada bile biter bitmez kaldirdilar beni yatirmadilar 5 dk bile yaa cok mu aciyor yumurtalar toplanirken cok aciyorsa ben kimildarim !!!offf yaaaaaa :((((((((

Mehay canım öncelikle hayırlısı olsun. Yumurta toplama işlemi evet ağrılı ama eğerki rahim filmi çektirdiysen onun kat kat daha azını düşün. Dayanılmayacak bir ağrı değil.. Ama bir gerçek varsa genel anesteziyi tercih ederim. Ama malesef benim Hastanemde genel anestezi yapmıyorlar. 9. ayda tekrar deneyecem ve o ağrılara değdiğini düşünüyorum. Zaten unutup gidiyosun çektiklerini. O yüzden korkma rahat ol. Adet sancısının biraz şidetlisini düşün.

ozlemcim cok saol canim ve rahim filmi cektirirken anestezisiz olmustu cok aci cekmistim ve cok kan kaybedip bayilmistim o yuzden bu korkum ama madem bundan daha az acisi olucak katlanirim bebegim icin!!

arkadaşlar benim de yumurtlarım uyutularak toplandı.çok derin ve güzel bir uykuydu.rüya bile gördüm.20 dk.sürdü.işlem bittiğinde nebir ağrı ne de kanamam oldu.sadece uykum vardı.korkmanıza gerek yok.

şuan da transferimin 6.günü ama bazı günler adet olcam gibi hafif karın bel ağrısı oluyor.ama bugün hiç öyle bir his yok.sizler neler hissediyorsunuz?

Back
X