• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Toplamdan sonra 2.Adet olana kadar kaç gündür?

Emine235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
5
1
1
32
10 Nisanda Yumurta toplama işlemleri yapıldı 2. Adette Transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım benim gibi merak edenler de var bu süreçte birlikte devam edelim.

10 Nisanda Yumurta toplama işlemleri yapıldı 2. Adette Transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım benim gibi merak edenler de var bu süreçte birlikte devam edelim.
2.adet biraz geç geliyor arkadaşım kişiye göre değişiyor benim normalde hiç gecikmez tam 1 hafta geç geldi

adetin ikinci günü ilaçlara basladım normalde 6-7 gün süren adetim 4 gün sürdü böyle bişey yaşayan varmı

Benimde şuan ikinci regl geçiyor 4 gün önce olmam gerekiyor du hâlâ olmadım yarın doktora gidicem demekki herkes te oluyor bu opu dan sonra gecikme

3 ay mı?
Doktor normal mı demiş?
Ben adet olduğum ilk günden beri düzensizim. Evlenmeden öncede 3ay olmadığım oluyodu benim normalim olduğu için doktor bekleyelim kendisi gelsin demişti. Geçen yazdım cumaya kadar gelmezse gel dedi bakalım bu sefer ne diyecek

benim de adetim kısa sürdü, hatta bitiminde kahverengi akıntı olurdu, o bile olmadı
Peki yumurta takibiniz nasıl gidiyor. Benim yumurta geliştirmede bile çok yumurtam olurdu. Bu ay direnesi tuttu az yumurta gelişiyor. Kafam çok karıştı bu yüzden

Peki yumurta takibiniz nasıl gidiyor. Benim yumurta geliştirmede bile çok yumurtam olurdu. Bu ay direnesi tuttu az yumurta gelişiyor. Kafam çok karıştı bu yüzden
benim opuda 19 yumurta toplandı, 9 tanesi 5.gün donduruldu, donmus transfer yapılacak

Bende transfer için adet olmayı bekliyorum çok stresli ve beklemesi çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlansın 🙏

Back
X