Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.adet biraz geç geliyor arkadaşım kişiye göre değişiyor benim normalde hiç gecikmez tam 1 hafta geç geldi10 Nisanda Yumurta toplama işlemleri yapıldı 2. Adette Transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım benim gibi merak edenler de var bu süreçte birlikte devam edelim.
Anladım çok sağ ol.2.adet biraz geç geliyor arkadaşım kişiye göre değişiyor benim normalde hiç gecikmez tam 1 hafta geç geldi
Teşekkür ediyorum.benim opudan sonra 2. adetim 6 gün geç geldi
3 ay mı?3 ay geçtiama normalde de pco olduğum için oluyodu böyle
Ben adet olduğum ilk günden beri düzensizim. Evlenmeden öncede 3ay olmadığım oluyodu benim normalim olduğu için doktor bekleyelim kendisi gelsin demişti. Geçen yazdım cumaya kadar gelmezse gel dedi bakalım bu sefer ne diyecek3 ay mı?
Doktor normal mı demiş?
Evet benimde 5 günü kesin bulurdu 3.gunu tamamen bitti. Doktoruma sordum ilaç dozu yüksek oldugu için tüm hastalarimizda yaşanıyor dediadetin ikinci günü ilaçlara basladım normalde 6-7 gün süren adetim 4 gün sürdü böyle bişey yaşayan varmı
benim de adetim kısa sürdü, hatta bitiminde kahverengi akıntı olurdu, o bile olmadıEvet benimde 5 günü kesin bulurdu 3.gunu tamamen bitti. Doktoruma sordum ilaç dozu yüksek oldugu için tüm hastalarimizda yaşanıyor dedi
Peki yumurta takibiniz nasıl gidiyor. Benim yumurta geliştirmede bile çok yumurtam olurdu. Bu ay direnesi tuttu az yumurta gelişiyor. Kafam çok karıştı bu yüzdenbenim de adetim kısa sürdü, hatta bitiminde kahverengi akıntı olurdu, o bile olmadı
benim opuda 19 yumurta toplandı, 9 tanesi 5.gün donduruldu, donmus transfer yapılacakPeki yumurta takibiniz nasıl gidiyor. Benim yumurta geliştirmede bile çok yumurtam olurdu. Bu ay direnesi tuttu az yumurta gelişiyor. Kafam çok karıştı bu yüzden
Maşallah, çok güzelbenim opuda 19 yumurta toplandı, 9 tanesi 5.gün donduruldu, donmus transfer yapılacak