malesef tutmadiinşallah canım,ilk fotosunu burdan bizede gösterirsin inşallah.
nasipse ikiay sonra cagirdilar ikinci deneme icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef tutmadiinşallah canım,ilk fotosunu burdan bizede gösterirsin inşallah.
malesef tutmadi
nasipse ikiay sonra cagirdilar ikinci deneme icin![]()
aynen öyle canim :) bakalim inşallah ikincide tutar :)kısmet ilk denemede tutsa zaten mucize olurdu tutma ihtimali çok düşükmüş.ikincide tutma ihtimali daha fazla bebişi alana kadar vazgeçmek yok canım.
arkadaşlar benimde çarşamba yumurtalar toplanacak nasipse 5.gün embriyosun yapacagız demişti doktor.5.gün embriyosu transfer edilen varmı.bide çarşamba toplanırsa 5.gün embriyosu pazarmı pzartesimi yerleştilir
malesef tutmadi
nasipse ikiay sonra cagirdilar ikinci deneme icin![]()
Benim ilk denemede 9 yumurta toplandı, az kanama oldu ve tutmadı, 2. denemede başka doktorda 15 tane yumurtam toplanmıştı ama bi damla bile kanamam olmamıştı. Uzun süreli kanama için doktorunla görüşseydin keşke, transfer öncesi vajinal ultrason yapsaydı, bazen kalıntılar olabiliyormuş. Dondurulmuşun mu var 2 ay sonra çağırdılar yeni deneme için. Çünkü benimde geçen sene 30 mart ta transferim yapılmıştı, 12 nisanda olumsuz cevap almıştım. Doktor 2 ay sonra haziranda tekrar deneriz demişti. Donmuşta yoktu. Ama sonra başka doktora gittim, haziran erken ağustosa kadar bekleyelim dedi ve öyle yaptım. Çok şükür 2. de tuttu. Donmuşun yoksa acele etme, vücuduna bir sürü hormon yüklüyorsun, 3 adet döneminin geçmesini bekle. İnşallah bir daha ki denemende bebeğine kavuşursun.[/
QUOTE]
canim kan aldilar ozamn baktilar bi problem olsaydi yollamazlardi sadece gec gönderdiler nolur nolmaz diye haklisin dondurulmusum yok bende 3 ay sonrayi düsünüyorum biraz maddi manevi rahatlamam lazim kafa dagitmam lazim canim ya benim turmadiya adetim basladi parca gibi seyler geliyo ufak ufak ama felaket istigfar ediyorum karin agrisi kasik agrimda var sendede olmusmuydu![]()
canim kan aldilar ozamn baktilar bi problem olsaydi yollamazlardi sadece gec gönderdiler nolur nolmaz diye haklisin dondurulmusum yok bende 3 ay sonrayi düsünüyorum biraz maddi manevi rahatlamam lazim kafa dagitmam lazim canim ya benim turmadiya adetim basladi parca gibi seyler geliyo ufak ufak ama felaket istigfar ediyorum karin agrisi kasik agrimda var sendede olmusmuydu![]()
Ben 2. denememde 3. adetten sonraki ay gitmiştim. Yani nisanda olumsuz cevabı alınca, ağustos adetimle başlamıştım ama merkez değiştirmiştim. Ben de kusma olmadı. Çok zaman geçti, hatırlayamasam da mutlaka az da olsa ağrı olmuştur. Bu süreçte vitaminlerine de devam et. Vücudun toparlansın biraz, yazın da tedaviye başlamadan kafanı rahatlat, değişiklik yap, tatile falan git, iyi gelir. Yine tedaviye başlamadan önceki ay adetinin 2. günü kan ver, hormonlarını kontrol ettir.
Allah hayırlı ve tez vakitte kucağını çifter çifter doldurur inşallah. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın.