Aşılama YUMURTA VE sorunlari lutfen bakarmisiniz !!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
ARKADASLAR SORULARIM OLUCAK

ovulasyon aletinde cift cizgiyi (gulen yuzu ) gormek demek yumurtladim ve yumurtam catladi dollenmeye hazir anlamina mi geliyor ??

bide birden fazla yumurtam olusmussa ve sadece 1 tanesi catlamis digerleri catlamamaissada o tek catlayan yumurta ile hamile kalma olasiligi var mi ???? diger catlamayanlar ne olur ???

arkadaslarrr simdiden tesekkurler
Allah razi olsunnn
cevapp verenlerinnnnn tummmmmmmmmmmm dilekleriiiiiiii gercek olsunnnn yuce rabbim muradini versinnn insallah.......

Son düzenleme:
ARKADASLAR SORULARIM OLUCAK

ovulasyon aletinde cift cizgiyi (gulen yuzu ) gormek demek yumurtladim ve yumurtam catladi dollenmeye hazir anlamina mi geliyor ??

bide birden fazla yumurtam olusmussa ve sadece 1 tanesi catlamis digerleri catlamamaissada o tek catlayan yumurta ile hamile kalma olasiligi var mi ???? diger catlamayanlar ne olur ???

arkadaslarrr simdiden tesekkurler
Allah razi olsunnn
cevapp verenlerinnnnn tummmmmmmmmmmm dilekleriiiiiiii gercek olsunnnn yuce rabbim muradini versinnn insallah.......

canim bende doktorumun istegi uzerine 3 aydir kullaniyorum ve cok arastirdim merak etigim yonlerde hala var neyse .....positifi gordugun ilk gun demek oluyorki calismaya basla 36 ila 48 saat arasinda bir yerde yumurtlaman gerceklesecek diyor yani asagi yukari 4 ila 5 gun iyi calis dogurganlik donemin basladi diyor.... kadinlarda zaten sadece ayda bir kez birtane yumurta catlar her ay ve o bir yumurtan spermle karsilarip bulusursa gebelik olusur, cok az oranda iki yumurta birden catlayip her ikisi birden dollenebilir bu durum olustugundada cift yumurta ikiz olur zaten

canim bende doktorumun istegi uzerine 3 aydir kullaniyorum ve cok arastirdim merak etigim yonlerde hala var neyse .....positifi gordugun ilk gun demek oluyorki calismaya basla 36 ila 48 saat arasinda bir yerde yumurtlaman gerceklesecek diyor yani asagi yukari 4 ila 5 gun iyi calis dogurganlik donemin basladi diyor.... kadinlarda zaten sadece ayda bir kez birtane yumurta catlar her ay ve o bir yumurtan spermle karsilarip bulusursa gebelik olusur, cok az oranda iki yumurta birden catlayip her ikisi birden dollenebilir bu durum olustugundada cift yumurta ikiz olur zaten

ben yumurta cogaltan ve kalitesini arttiran FEmara diye ilac kullandim gecen ay ilk defa yumurtladiktan sonra 13. gunde cift cizgiyi gordukten sonra sol kasigimda sizlama oldu ve ayhali oluncaya kadar devam etti yani dune kadar
acaba yumurtam catlamadimi diye dusundum sorum o yuzden
ve bu yumurta catlamazsada gulen yuz cikarmi ovulasyon testine????
yada ilac sayesinde 1 den fazla yumurtlarsam bunlarin 1 tanesinin catlamasi yeterlimidir hamilelik icin

ayy kafayi yicezzz herbirimiz hamislik olmasada kadin dogum konusunda uzman odullerini alicaz yakinda
tesekkurlerr allah razi olsun cevapladigin icin cnmmm benim durum budur

yurtdisindayim doktora burda gidemedigim icin yumurta takibi yaptiramiyorum o yuzden kendi kendime care cozum ariyorum

sen nezamndir testi uyguluyorsun ?? duzenli adet goruyormusun siklusun nekadar ??? ayyy cok soru sordum hehe

yurtdisindayim doktora burda gidemedigim icin yumurta takibi yaptiramiyorum o yuzden kendi kendime care cozum ariyorum

bende yurtdisinda yasiyorum ,doktorum git eczaneden al evde yap dedi ,,clearblue markasi icinde 5 tane var canim evde yapiyorsun

sen nezamndir testi uyguluyorsun ?? duzenli adet goruyormusun siklusun nekadar ??? ayyy cok soru sordum hehe

cnmm
ben 28 gunde bir duzenli (allaha sukur) olarak adet oluyorum yumurtlama gunum 12-13. gunlerde oluyo
yasim 36 panigim birazda bu yuzden
sogan kuruyle basladim 7 aydir denemedeyim sonra inciri yaptim
bu kurlerden sonra duzene girdim 4 adir yumurtlamam ve dongum cok duzgun masallah:))
hormon testleri sperm testleri yapildi onlarda normal
gecen ay femarayi ictim 4. gunden baslayip 5 gun boyunca gunde 1 tane
12. gun aksami yumurtladim 13. gundede yaptim testte devam ediyodu yumurtlamam
sonrasinda sol kasigimda sizi kaldi
bugun reglimin 2. gunu
sogan kurune basladim hani kist olusmasin yumurta catlasin diyee
ayni zamanda sabahlari bal-corekotu-tarcin yutuyorum
eee dua ederken dilimdede tuy bitmek uzerrree

ee daahaa napimmmmmm :)) halvet sonrasi kacmasin disari hicbisey diye akrobat oldummmm
durum bu cnmcmm

ben yumurta cogaltan ve kalitesini arttiran FEmara diye ilac kullandim gecen ay ilk defa yumurtladiktan sonra 13. gunde cift cizgiyi gordukten sonra sol kasigimda sizlama oldu ve ayhali oluncaya kadar devam etti yani dune kadar
acaba yumurtam catlamadimi diye dusundum sorum o yuzden
ve bu yumurta catlamazsada gulen yuz cikarmi ovulasyon testine????
yada ilac sayesinde 1 den fazla yumurtlarsam bunlarin 1 tanesinin catlamasi yeterlimidir hamilelik icin

ayy kafayi yicezzz herbirimiz hamislik olmasada kadin dogum konusunda uzman odullerini alicaz yakinda
tesekkurlerr allah razi olsun cevapladigin icin cnmmm benim durum budur

canim o femara ya benzer baska markadan banada ilac verdi ama gelecek ay baslicam kullanmaya yumurta kolay catlasin diye o..birden fazla yumurta genelde catlamaz cok istisna bir durum o..normali zaten bir yumurtanin catlamasidir ...

catlamis canim yumurtan,positifi gordugunde soyluyo zaten catlicak diye..eger yumurta catlamaya gecmezse gulen yuz cikmiyor canim.

cnmm
ben 28 gunde bir duzenli (allaha sukur) olarak adet oluyorum yumurtlama gunum 12-13. gunlerde oluyo
yasim 36 panigim birazda bu yuzden
sogan kuruyle basladim 7 aydir denemedeyim sonra inciri yaptim
bu kurlerden sonra duzene girdim 4 adir yumurtlamam ve dongum cok duzgun masallah:))
hormon testleri sperm testleri yapildi onlarda normal
gecen ay femarayi ictim 4. gunden baslayip 5 gun boyunca gunde 1 tane
12. gun aksami yumurtladim 13. gundede yaptim testte devam ediyodu yumurtlamam
sonrasinda sol kasigimda sizi kaldi
bugun reglimin 2. gunu
sogan kurune basladim hani kist olusmasin yumurta catlasin diyee
ayni zamanda sabahlari bal-corekotu-tarcin yutuyorum
eee dua ederken dilimdede tuy bitmek uzerrree

ee daahaa napimmmmmm :)) halvet sonrasi kacmasin disari hicbisey diye akrobat oldummmm
durum bu cnmcmm

hehhe ne guzel anlatmissin canim...bende 28 gunde bir adet goruyorum cok duzenli bir sekilde 11 ci gunu positif yaniyor 12 13 hatta 14 ve 15 gunune kadar positif devam ediyor...banada o ilactan yazildi bu ay ama adetim gectigi icin gelecek aya kaldi,,adetin 3 gunu icmeye baslicakmisim 5 gunune kadar ama iki tane birden icecem 10 tane hap var toplam

canim o femara ya benzer baska markadan banada ilac verdi ama gelecek ay baslicam kullanmaya yumurta kolay catlasin diye o..birden fazla yumurta genelde catlamaz cok istisna bir durum o..normali zaten bir yumurtanin catlamasidir ...

catlamis canim yumurtan,positifi gordugunde soyluyo zaten catlicak diye..eger yumurta catlamaya gecmezse gulen yuz cikmiyor canim.

ee demekki catlamissada tek sorun yuce rabbimin ol demesini bekliyooo
ee tamam ona raziyimmmm ben elimden geleni yapiyorum cunku
FEMARA yi doktoruna sormani tavsiye ederim cnmm cunku bunu bana veren dokotr bayaa iyi bi doktor genelede klomen veriliyo ama bu daha iyi diye duydum cnmm

hee cnmm faydasi olurmu bilmiyorum
adetin ilk gununden itibaren ada cayi gunde 2 fincan yumurtlayana kadar ic birak oda yumurt kalitesini arttiriyomus
ve bal-corek -tarcinda

ayy allahh razi olsunnn gulen yuzu gorunce catlamistir dedin yaaa o bana yettiii allah razi olsunn allah en hayirli zamanda bebeginii kucagina versin insallahh cnmmmm

bu arada bizim
gebelik bolumunde
peri ve pidilgayla hamis kalmayan kalmayacak
diye bi topigimiz var cok eglenceli gelirsen ordada gorusuruz bilgi paylasirizz bizim bi listemiz varr sirayla hamilelikkk:)))

hehhe ne guzel anlatmissin canim...bende 28 gunde bir adet goruyorum cok duzenli bir sekilde 11 ci gunu positif yaniyor 12 13 hatta 14 ve 15 gunune kadar positif devam ediyor...banada o ilactan yazildi bu ay ama adetim gectigi icin gelecek aya kaldi,,adetin 3 gunu icmeye baslicakmisim 5 gunune kadar ama iki tane birden icecem 10 tane hap var toplam

seninde mi femara??????????
bana telefonla doktor gunde 1 tane 5 gun diyo
ama herkes gunde 2 tane 5 gun kullaniliyo diyoooo
senin durum nedir???
benim doktor mu tuhaf acep ???????

ee demekki catlamissada tek sorun yuce rabbimin ol demesini bekliyooo
ee tamam ona raziyimmmm ben elimden geleni yapiyorum cunku
FEMARA yi doktoruna sormani tavsiye ederim cnmm cunku bunu bana veren dokotr bayaa iyi bi doktor genelede klomen veriliyo ama bu daha iyi diye duydum cnmm

hee cnmm faydasi olurmu bilmiyorum
adetin ilk gununden itibaren ada cayi gunde 2 fincan yumurtlayana kadar ic birak oda yumurt kalitesini arttiriyomus
ve bal-corek -tarcinda

ayy allahh razi olsunnn gulen yuzu gorunce catlamistir dedin yaaa o bana yettiii allah razi olsunn allah en hayirli zamanda bebeginii kucagina versin insallahh cnmmmm

bu arada bizim
gebelik bolumunde
peri ve pidilgayla hamis kalmayan kalmayacak
diye bi topigimiz var cok eglenceli gelirsen ordada gorusuruz bilgi paylasirizz bizim bi listemiz varr sirayla hamilelikkk:)))

saol canim cemi cumlemize insallah ,,gelirim topiginize neden olmasin ,bu arada sogan kuru hic denemedim ama cogu arkadaslar dusuge neden oluyo diye felan bahs ediyorlardi bizim topikte yani cok kullanilmasi iyi degilmis dediler bilemem artik ,,cok dua et cokta calis vede umidini yitirme inancli ol gerisi elbet bir gun gelir

bende ovulasyon takibi icin clear blue kullaniyorum digital olani en iyisi o cizgi silikmi milikmi derdi yok

birde gecen ay bisey aldim sanada tavsiye ediim yurtdisindaysan bulursun snee sasmar diye spermi kayganlastirip yumurtaya hizla ulastiran bir jel
ki gordugun uzere benimki yine basaramadii ama ben soylimmm
presed yada sasmar aklinda olsun jel bunlar
ben londrada yim sen??

senin durum nedir???

senin durum nedir???

yok benim femara degil canim ben danimarkada yasiyorum burda klomen varmi yokmu onuda bilmiyorum

bana PERGOTIME 50 mg verildi gunde iki tane icecekmisim 5 gun

sanmiyorum doktorunun tuaf olduguna genelde hangi marka olursa olsun ayni islemi goruyo bence ve gunde iki tane icilenler belki hafif doz icerdiginden iki tane ic diyorlar bence

bende ovulasyon takibi icin clear blue kullaniyorum digital olani en iyisi o cizgi silikmi milikmi derdi yok

birde gecen ay bisey aldim sanada tavsiye ediim yurtdisindaysan bulursun snee sasmar diye spermi kayganlastirip yumurtaya hizla ulastiran bir jel
ki gordugun uzere benimki yine basaramadii ama ben soylimmm
presed yada sasmar aklinda olsun jel bunlar
ben londrada yim sen??

hic duymadim daha once ,,hadi ya peki doktor tavsiye ediyormu bunu ??? eczaneden kendinmi alabiliyorsun,,benim bildigim jel krem felan spermleri olduruyor ama bu ozel spermler icin yapilmis yani oylemi

yok benim femara degil canim ben danimarkada yasiyorum burda klomen varmi yokmu onuda bilmiyorum

bana PERGOTIME 50 mg verildi gunde iki tane icecekmisim 5 gun

sanmiyorum doktorunun tuaf olduguna genelde hangi marka olursa olsun ayni islemi goruyo bence ve gunde iki tane icilenler belki hafif doz icerdiginden iki tane ic diyorlar bence

ama femara da tek tipp hepsi ayni mg lik
ben yine 1 tane mi iceyim 2 yemi cikartayim bilemedim ama
mayis sonu turkiyeye gidicez tatile insallahh o zamana kadar hamile giderimm :)) dicemm ama olmadi iyi bir muayene sartttt gozukuyo

yokyok eczaneden kendin alabiliyosun
londrada boults lar var oralarda satiliyo
internetten gir bak istersen once ona gore alirsin SASMAR CONCEIVE PLUS benimkinin adi birde PREESED var
sen bak incele kafana uygun gelirse alirsin cnm

ama femara da tek tipp hepsi ayni mg lik
ben yine 1 tane mi iceyim 2 yemi cikartayim bilemedim ama
mayis sonu turkiyeye gidicez tatile insallahh o zamana kadar hamile giderimm :)) dicemm ama olmadi iyi bir muayene sartttt gozukuyo

sen bence doktorunu dinle 1 tane ic kafana gore is yapma olmazsa gelecek ay icin sorarsin 2 tane icenler var bende oyle yapiyimi diye.

heheehe bende haziran sonunda izine gidecem ozamana kadar olsun istiyorum ne cok ortak yonumuz varmis kikikiii

yokyok eczaneden kendin alabiliyosun
londrada boults lar var oralarda satiliyo
internetten gir bak istersen once ona gore alirsin SASMAR CONCEIVE PLUS benimkinin adi birde PREESED var
sen bak incele kafana uygun gelirse alirsin cnm

bunun amaci spermin kaymasini yumurtaya ulasmasini hizlandirmak halvetten 15 dak once iceri sIKIyosun

ne billimm iste kim ne dese yapiyoruz

Back
X