Aşılama YUMURTA VE sorunlari lutfen bakarmisiniz !!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yokyok eczaneden kendin alabiliyosun
londrada boults lar var oralarda satiliyo
internetten gir bak istersen once ona gore alirsin SASMAR CONCEIVE PLUS benimkinin adi birde PREESED var
sen bak incele kafana uygun gelirse alirsin cnm

canim beni yanlis anlama ama doktora danismadan kullanmak bana iyi fikir gibi gelmiyor ..hem nasil kulaniyor bu sey kadinmi surecek kendine erkekmi ??? sacma bi soru oldu ama kikikkiiiiii

ben 7 aydir londradayim 1 yillik ucretsiz izinle geldim esimin pesinden normalde devlette calisiyorum bu 1 yillik izin icinde bebeis isini halledelim dedim amaa fosssssssss
bebisden sonrada 2 yil ucretsiz izin alirim diodum ama
eylul 15 de is basi yapicamm
kadere saldik isi ama valla kastiii
sen danimarkada daimimisin donmeli misiniz??

ben 7 aydir londradayim 1 yillik ucretsiz izinle geldim esimin pesinden normalde devlette calisiyorum bu 1 yillik izin icinde bebeis isini halledelim dedim amaa fosssssssss
bebisden sonrada 2 yil ucretsiz izin alirim diodum ama
eylul 15 de is basi yapicamm
kadere saldik isi ama valla kastiii
sen danimarkada daimimisin donmeli misiniz??

ins tutar bebisin canim ,zor ya esinden ayri gurbetlerde off

yok canim ben almanyada buyudum alman vatandasiyim evlenincede danimarkaya gectim 8 yildir evliyim 2 ci coucgu istiyoruz 10 aydir olmadi kizim 6 yil once esim korunuyordu sadece bir gun bir kazayla saap diye geldi bunuda ben istiyorum inadimda inaaat iste sirf biz istiyoruz diye galiba gelmiyo

canim beni yanlis anlama ama doktora danismadan kullanmak bana iyi fikir gibi gelmiyor ..hem nasil kulaniyor bu sey kadinmi surecek kendine erkekmi ??? sacma bi soru oldu ama kikikkiiiiii

canim kadin iceri SIKIYO oylece 15 dak bekliyo sonrasinda halvet
sende sizin ordaki sitelerden incelersen benide bilgilendirisen sevinrim biseyler ogrenirsenn
ayyyyy cumlelere bakk valla toparlayamiyorumm artik:)))

pekii benim bu kasiktaki agrimin agri demiyeyim de sizimin sebebi ne ki catladiysada neden sizladiii kiiii bilgin varmi cnm

canim kadin iceri SIKIYO oylece 15 dak bekliyo sonrasinda halvet
sende sizin ordaki sitelerden incelersen benide bilgilendirisen sevinrim biseyler ogrenirsenn
ayyyyy cumlelere bakk valla toparlayamiyorumm artik:)))

pekii benim bu kasiktaki agrimin agri demiyeyim de sizimin sebebi ne ki catladiysada neden sizladiii kiiii bilgin varmi cnm

bende yumurtlama donemimi agrilardan anliyorum agri dedigim bildigin adet sancisi kasiklarda ,,ara sira batma bile oluyo iste bu durum yumurtlamanin ilk gununde baslayip bitine kadar devam ediyo ,,sanirim sendeki bu sizinin sebebide bu

ins tutar bebisin canim ,zor ya esinden ayri gurbetlerde off

yok canim ben almanyada buyudum alman vatandasiyim evlenincede danimarkaya gectim 8 yildir evliyim 2 ci coucgu istiyoruz 10 aydir olmadi kizim 6 yil once esim korunuyordu sadece bir gun bir kazayla saap diye geldi bunuda ben istiyorum inadimda inaaat iste sirf biz istiyoruz diye galiba gelmiyo

aa bi bebisin varsaaa senin durumun iyi cnmmm
sevindim senin adina
benimde kardsimle aramda 10 yas varrr benden sonra olmamisti annemlerde ama iyki oyle olmus 10 yil sonra kiz kardesim geldi simdi dunyadaki enn kiymetlimm allah uzun omur versin....
seninde kizinla oyle olur umarim yas farki ilerde cok guzel bi hal aliyo
ayy ben daha 1 bebek yapmaya calisiyorum
barii allah yardim etsede 2 iz 3 uz falan filan allah ne verdiyse artik olsaada tektasla kuslari halletsekk diyoruzzzz
sanki teki hallettikde ikizi ucuzu kaldi:))))
allahhim ya sabirr:)

bende yumurtlama donemimi agrilardan anliyorum agri dedigim bildigin adet sancisi kasiklarda ,,ara sira batma bile oluyo iste bu durum yumurtlamanin ilk gununde baslayip bitine kadar devam ediyo ,,sanirim sendeki bu sizinin sebebide bu

haaa bu arada her kadin yumurtlama donemini anlar diye bisey yok bende bu yasim akadar anlamazdim ama bu sizilar baslayinca doktorumda bende anladikki ovulasyonum baslayinca oluyooo belirli bir yas tan sonra anlayanlar cokmus

agrilar ise yumurta catlarlen rahime dokulen su (sivi) agri yapiyormus dokulara temas edince yani doktorum oyle anlatti

aa bi bebisin varsaaa senin durumun iyi cnmmm
sevindim senin adina
benimde kardsimle aramda 10 yas varrr benden sonra olmamisti annemlerde ama iyki oyle olmus 10 yil sonra kiz kardesim geldi simdi dunyadaki enn kiymetlimm allah uzun omur versin....
seninde kizinla oyle olur umarim yas farki ilerde cok guzel bi hal aliyo
ayy ben daha 1 bebek yapmaya calisiyorum
barii allah yardim etsede 2 iz 3 uz falan filan allah ne verdiyse artik olsaada tektasla kuslari halletsekk diyoruzzzz
sanki teki hallettikde ikizi ucuzu kaldi:))))
allahhim ya sabirr:)

tsk canim ,allah ins seninde gonlune gore verir cifter cifter dogurursun,,istersen asilamaya gec ikiz olasiligi cokmus tek tas la iki kusu vur istersen acele ediyorsan hehehe

bende bu yasa kadar ne yumurtlama agrisi bildimmm ne adet sancisi simdii yumurtladigimi agridan hissediyorummmm regle kadarda devam adiyoru
vucutta sapittii
ee bu kadar uzerine dusersekk boyle oluyo iste bunyede simariyo bi sure sonra :))

klomen kullananlara bakiyorum hepsine catlatma ignesi veriyolarmisss
offff bende igne istiyorummmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/305875-klomen-kullananlar-yardim-2.html

buraya baktim aama?

bende bu yasa kadar ne yumurtlama agrisi bildimmm ne adet sancisi simdii yumurtladigimi agridan hissediyorummmm regle kadarda devam adiyoru
vucutta sapittii
ee bu kadar uzerine dusersekk boyle oluyo iste bunyede simariyo bi sure sonra :))

klomen kullananlara bakiyorum hepsine catlatma ignesi veriyolarmisss
offff bende igne istiyorummmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/305875-klomen-kullananlar-yardim-2.html

buraya baktim aama?

valla canim ben klomen mlomen hic bir seyi henuz kullanmadim dedigim gibi bu bana verilen hap ta gelecek ayda tutmazsa kulanacam bat 14 mayis bakalim neolucak

canim ben cikiyorum uykum geldi kacirmiyim busefer yakalamam lazim,,gunduzde giriyorum ama genelde aksam gece buralardayim ,,gelirsen tikla hehe .iyi geceler

valla canim ben klomen mlomen hic bir seyi henuz kullanmadim dedigim gibi bu bana verilen hap ta gelecek ayda tutmazsa kulanacam bat 14 mayis bakalim neolucak

Allah hayirli yazilar yazsinnnn bizim icin en hayirli zamanda enn hayirli bebeisleri nasip etsinn cnmmm
cevaplarin icin cokk tesekkur ederim
allah razi olsun allah kuzunu sana bagislasin cnmm
biz hergun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak.html

bu topikteyiz sIKIlinca gel bekleriz
opuyorum iyi uykular cnm
allaha eamnet ol

Allah hayirli yazilar yazsinnnn bizim icin en hayirli zamanda enn hayirli bebeisleri nasip etsinn cnmmm
cevaplarin icin cokk tesekkur ederim
allah razi olsun allah kuzunu sana bagislasin cnmm
biz hergun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak.html

bu topikteyiz sIKIlinca gel bekleriz
opuyorum iyi uykular cnm
allaha eamnet ol

saol canim dualarin icin yaa ALLAH herkezin yardimcisi olsun ins .tm gelirim ,,bende genelde NISAN YAGMULARI GIBI BOL BOL BEBISLER GELSIN topigindeyim ,sende beni ararsan orda bulursun ,,hadi bye

ARKADASLAR SORULARIM OLUCAK

ovulasyon aletinde cift cizgiyi (gulen yuzu ) gormek demek yumurtladim ve yumurtam catladi dollenmeye hazir anlamina mi geliyor ??

bide birden fazla yumurtam olusmussa ve sadece 1 tanesi catlamis digerleri catlamamaissada o tek catlayan yumurta ile hamile kalma olasiligi var mi ???? diger catlamayanlar ne olur ???

arkadaslarrr simdiden tesekkurler
Allah razi olsunnn
cevapp verenlerinnnnn tummmmmmmmmmmm dilekleriiiiiiii gercek olsunnnn yuce rabbim muradini versinnn insallah.......

..............................................................................................................

Back
X