S Sefes01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 883 361 103 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #1 Merhaba çocuk istiyorz. Bunun için yumurta ve spermi artırmak için denediginiz önerdiğiniz şeyler var mi.
Merhaba çocuk istiyorz. Bunun için yumurta ve spermi artırmak için denediginiz önerdiğiniz şeyler var mi.
G gulberk22 Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2023 51 33 18 33 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #2 bunun için doktorların önerdiği vitamin takviyeleri var ilaç ismi vermeyi doğru bulmuyorum her hastanın durumu farklıdır Kimde nasıl etki edeceğine göre takviyeler değişir.
bunun için doktorların önerdiği vitamin takviyeleri var ilaç ismi vermeyi doğru bulmuyorum her hastanın durumu farklıdır Kimde nasıl etki edeceğine göre takviyeler değişir.
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.485 414 43 25 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #3 Sefes01 .!.: Merhaba çocuk istiyorz. Bunun için yumurta ve spermi artırmak için denediginiz önerdiğiniz şeyler var mi. Genişletmek için tıkla... Foliborn Myforce isimli takviyeyi kullandım ben doktorun önerisi ile 2.ay hamile kaldım. Erkekler de kullanabiliyor
Sefes01 .!.: Merhaba çocuk istiyorz. Bunun için yumurta ve spermi artırmak için denediginiz önerdiğiniz şeyler var mi. Genişletmek için tıkla... Foliborn Myforce isimli takviyeyi kullandım ben doktorun önerisi ile 2.ay hamile kaldım. Erkekler de kullanabiliyor