Yumurtalama olmuşmuu yardımm

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
207
127
53
Kızlar merhaba yumurtalama sürem boyunca ovülasyon testleri yaptım size resimleri ekliyorum
13 ve 14 günde yumurtalama ve çatlama olmuş gibi görünüyor ama gebelik olmadı
Bu şekilde çıktığına göre yumurtlayabiliyorum diye düşünüyorum yumurtalamamda problem olsa böyle çıkmazdı öyle değilmi lütfen yorumlarınızı esirgemeyin🙏🏻😞

Eklentiler

• CB04E162-DB76-4099-BEB7-4461DB6C2CBB.webp
    CB04E162-DB76-4099-BEB7-4461DB6C2CBB.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 32
Evet Evet 13. Gün yumurtlamanız olmuş ama her ay gebe kalacaksınız diye bsy söz konusu değil sadece yumurtlamayla bitmiyor iş kalmamanızın birsürü nedeni olabilir ne zamandır bebek düşünüyosunuz

Evet Evet 13. Gün yumurtlamanız olmuş ama her ay gebe kalacaksınız diye bsy söz konusu değil sadece yumurtlamayla bitmiyor iş kalmamanızın birsürü nedeni olabilir ne zamandır bebek düşünüyosunuz
2 aydır denedik daha çok yeni ama ister istemez hayal kırıklığına uğruyor insan yumurtalamyı çatlamayı görüp değerlendirdik ama daha zamanı var galiba😐😞

Bzi
2 aydır denedik daha çok yeni ama ister istemez hayal kırıklığına uğruyor insan yumurtalamyı çatlamayı görüp değerlendirdik ama daha zamanı var galiba😐
Bizde bu ay deniyoruz benm 1 oğlum var ama onda hiç öyle ovulasyon testi kullanmadım

Kızlar merhaba yumurtalama sürem boyunca ovülasyon testleri yaptım size resimleri ekliyorum
13 ve 14 günde yumurtalama ve çatlama olmuş gibi görünüyor ama gebelik olmadı
Bu şekilde çıktığına göre yumurtlayabiliyorum diye düşünüyorum yumurtalamamda problem olsa böyle çıkmazdı öyle değilmi lütfen yorumlarınızı esirgemeyin🙏🏻😞
Olmuş görünüyor ama unutma her yumurtlama zamanı her ilişki gebelik olmuyor malesef. En kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah🥰

Back
X