Yumurtalar neden büyümez?

Umutcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
870
En iyi cevaplar
1
378
33
Merhaba gonal f klomen genotropin kullanmıştım ama tedaviye cevap vermedi yumurtalar 4 tane vardı. İlk tedavimde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım böyle bi şey olabileceğini bile düşünmemiştim 2 güne bi gittiğimde 2 mm büyüyordu. Amh düşük. Sizce bunun sebebi ne? Her ay böyle olur mu bu ay böyle oldu diye? Öbür ay tekrar başlamak istiyorum. Büyümesi için ne yapmam lazım?

Bende o sorun vardi 3 tane igne verdiler ve vitamin hapi kullan dim bugün yumurta topladi pazartesi trasefer allahin izinyle

Bende o sorun vardi 3 tane igne verdiler ve vitamin hapi kullan dim bugün yumurta topladi pazartesi trasefer allahin izinyle
Hayırlı olsun. Ne kadarda düzeldi yani sürekli bi sorun mu oldu bu.

Cokndusuk du sansimi denedim o da iyi oldu onlar sasirdilar iyi iğne ve hap verdiler galiba ondan olabilir
Merak ettiğim 1 tedavide mi bu sorunu yaşadınız. Diğer tedavilerde de mi? Tedaviye başlamadan biraz beklesem mi yoksa başlasam mı diye düşünüyorum o yüzden.

Merak ettiğim 1 tedavide mi bu sorunu yaşadınız. Diğer tedavilerde de mi? Tedaviye başlamadan biraz beklesem mi yoksa başlasam mı diye düşünüyorum o yüzden.
Ben sansimi denedim sizde deneyin cok agladim cok üzüldüm ilk tedavim

Zaman geciyor daha kötü de olabilir sansimi denedim yoksa zayif di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…