selam,duygularını çok iyi anlıyorum,aynı şeyleri bizde yaşadık malesef.sana umut olabilmeyi çok isterdim ama dördüncü kez hüsrana uğradıktan sonra pek umutlu olunmuyor.benimde yumurtalarım toplanıyordu ama döllenme gerçekleşmiyordu,çeşitli yöntemler ve farklı merkezler de denedik,döllenmeye yardımcı olacak çözeltilerde bekletilme de yapıldı,tese yöntemiyle sperm almada.hiç biri işe yaramadı.en sonunda yapılan dna testinde spermlerde hasar oranının yüksek olduğu ve bundan kaynaklanabileceği söylendi,kaan bey bize imsi yöntemiyle yani spermleri büyütüp seçme yöntemini denememizi önerdi,henüz denemedik.hem maddi hem de manevi dinlenme sürecine aldık kendimizi.
bi de belki duymuşsundur.gen-art tüp bebek merkezinde piezo yöntemi diye bir tadvi var.özellikle döllenme gerçekleşmeyen durumlarda yumurtaya elektrik vererk döllenme işleminin gerçekleşmesine yardımcı oluyorlar.istersen bir araştır.başka sormak istediğin bir şey olursa ben buralardayım:)biliyorum yaşadıkların çok zor ama Rabbim dilerse olur...kendini üzme,bunda da vardır bir hayır