Yumurtalarım döllenmıyormus nolur benım gıbı olan arkadaslar bılgılerınıze ıhtıyacım

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...

canım benım hemen telas yapma illakı bı dermanı vardır derdı veren rabbım dermanı vermezmı ... böle bı sorunum yok hersey normal ama 4. denemem olucak hala olmadı... herseyın hayırlısını iste rabbımden... sesımızı duyar bızede guzelmelekler yollar ınsallhh

cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...[/QUO

cnm merak ettim acaba tüp bebek mikroenjeksiyonlamı yapıldı yoksa normalmi..bunun tıbbi bir açıklaması yokmuymuş umarım bu sefer korktuğun şeyler yaşanmaz..

cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...

Selam insallah Rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz.
Sanirim Almanyadasiniz ne olur kendinizi yiprattirmayin benim size tavsiyem turkiyede tedavi olun
Sorun neydi canim?
Yasiniz kac?
Almanyanin neresindesiniz?
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallahhhhhhhhhhh

canım çok çok geçmiş olsun benim de başıma geldi 4 denemede de böyle olursa bırak bu işin peşini dediler
benim ilk deneme de 5 yumurtadan 1 tane 2 kalite güç bela 1 yumoş döllendi .
2. denemede 4 yumurtadan hiçbiri döllenmedi.3 ay ağla ağla perişan oldum .
3.denemede 4 yumoşdan 3 tane 1 kalite 8 hüc.embro oluşdu şok oldum 2 tane transfer edildi 2 si de tuttu rabbime sonsuz şükür giittiğiniz merkez doktor gerçekten çok önemli dikkat edin şeçiçi olun.sen hangi merkezde yaptırdın merak ettim şimdi.

canım çok çok geçmiş olsun benim de başıma geldi 4 denemede de böyle olursa bırak bu işin peşini dediler
3.denemede 4 yumoşdan 3 tane 1 kalite 8 hüc.embro oluşdu şok oldum 2 tane transfer edildi 2 si de tuttu rabbime sonsuz şükür giittiğiniz merkez doktor gerçekten çok önemli dikkat edin şeçiçi olun.sen hangi merkezde yaptırdın merak ettim şimdi.

canım sen nerde yaptırdın merak ettım bıde sorun neydı sebep ne soyledıler embrıyoların kalıtesıyle ılgılı

selam,duygularını çok iyi anlıyorum,aynı şeyleri bizde yaşadık malesef.sana umut olabilmeyi çok isterdim ama dördüncü kez hüsrana uğradıktan sonra pek umutlu olunmuyor.benimde yumurtalarım toplanıyordu ama döllenme gerçekleşmiyordu,çeşitli yöntemler ve farklı merkezler de denedik,döllenmeye yardımcı olacak çözeltilerde bekletilme de yapıldı,tese yöntemiyle sperm almada.hiç biri işe yaramadı.en sonunda yapılan dna testinde spermlerde hasar oranının yüksek olduğu ve bundan kaynaklanabileceği söylendi,kaan bey bize imsi yöntemiyle yani spermleri büyütüp seçme yöntemini denememizi önerdi,henüz denemedik.hem maddi hem de manevi dinlenme sürecine aldık kendimizi.
bi de belki duymuşsundur.gen-art tüp bebek merkezinde piezo yöntemi diye bir tadvi var.özellikle döllenme gerçekleşmeyen durumlarda yumurtaya elektrik vererk döllenme işleminin gerçekleşmesine yardımcı oluyorlar.istersen bir araştır.başka sormak istediğin bir şey olursa ben buralardayım:)biliyorum yaşadıkların çok zor ama Rabbim dilerse olur...kendini üzme,bunda da vardır bir hayır:29:

kizlar hepinize cok tesekür ederim forma giremedim cünkü gercekten cok kotüydüm üzülmemek elde degil esimden allah razi olsun biraz olsun acimi dindirdi ...yasim 25 ben almanyada yaptirdim 2 kez tüp bebek denedik 2 sindede yumurtalarim toplaniyor ama döllenmiyor baska dr gidecegiz konusmaya ama doktor türkmüs bende türkiyede yaptirmak isterim esimin isi var ....

selam,duygularını çok iyi anlıyorum,aynı şeyleri bizde yaşadık malesef.sana umut olabilmeyi çok isterdim ama dördüncü kez hüsrana uğradıktan sonra pek umutlu olunmuyor.benimde yumurtalarım toplanıyordu ama döllenme gerçekleşmiyordu,çeşitli yöntemler ve farklı merkezler de denedik,döllenmeye yardımcı olacak çözeltilerde bekletilme de yapıldı,tese yöntemiyle sperm almada.hiç biri işe yaramadı.en sonunda yapılan dna testinde spermlerde hasar oranının yüksek olduğu ve bundan kaynaklanabileceği söylendi,kaan bey bize imsi yöntemiyle yani spermleri büyütüp seçme yöntemini denememizi önerdi,henüz denemedik.hem maddi hem de manevi dinlenme sürecine aldık kendimizi.
bi de belki duymuşsundur.gen-art tüp bebek merkezinde piezo yöntemi diye bir tadvi var.özellikle döllenme gerçekleşmeyen durumlarda yumurtaya elektrik vererk döllenme işleminin gerçekleşmesine yardımcı oluyorlar.istersen bir araştır.başka sormak istediğin bir şey olursa ben buralardayım:)biliyorum yaşadıkların çok zor ama Rabbim dilerse olur...kendini üzme,bunda da vardır bir hayır:29:

allah ragzi olsun arkadasim daha ilkkez duyuyorum ben bunu doktotora söyleyecegim... bu uygulamayi gen-art tüp bebek merkezimi uyguluyor sadece yoksa her tüpbebek merkezi uyguluya bilir mi:26:

sogol canimya icimi ferrahlahtin insallah bebislerini saglikla kucagina almak nasip etsin olmuyanlarada versin amin

allah ragzi olsun arkadasim daha ilkkez duyuyorum ben bunu doktotora söyleyecegim... bu uygulamayi gen-art tüp bebek merkezimi uyguluyor sadece yoksa her tüpbebek merkezi uyguluya bilir mi:26:

bildiğim kadarıyla gen_art ta var.bir de bi üniversite hastanesinde daha yapıldığını duymuştum ama oradaki doktorda gen artın doktoruydu sanırım.sen bir araştır istersen.bi de sorunun senin yumurtan mı yoksa spermlermi olduğunu da bir baktırın bence.

cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...[/QUOTE
Merhaba Beyza;
Termin yazdigina göre benim gibi almanyadasin galiba? bende burda 8 defa mikro denedim ..tahmin edersiniz...derhal Türkiyeye gidin deneyiniz derim.Eger maddi durumunuz iyise ve mümkünse istanbulda cook iyi hastaneler var tavsiye ederim.Cok basarili bu konuda ülkemiz...Simdiden bol sanslar diliyorum.umutlar tükenmez.
sevgiler.

bnmde nedense olmuyo bi türlü yumurtlamıyormuyum die düşünüyodum ovulasyon testi yaptım pozitif oldugu günler düznli çalıştık ama bi türlü olmuyo:(

cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...[/QUOTdöllenmede sorun olduğunda mikro enjeksiyon deneiyor sana o yapılmadımı???dokrora sordunmu sein yönetin adı ne??dilerim tez vakitte hayırlı haberler alırsın bitkisel kürleri araştı canım..ibrahim sraçoğluna mail yaz mutlaka cevap geliyor...dene derimm ...kolay gelsin...:54:

cocuk hasretiyle yaniyorum 2 kez tüp bebek yaptik ikisindede yari biraktik cünkü yumurtalarimi toplaniyor ama döllenmiyor sevine sevine gidiyoruz olmayinca hüsrana ugruyoruz ...dün konusma yapmaya gittik doktor bana 3 cü yöntemi deneyecegiz dedi dahasini demek bile istemiyorum dün aglamaktan gözlerim sisti:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: baska doktora gidecegiz ordan termin aldik nolur ama nolur arkadaslar benim gibi olup hamile olanlar var mi paylasirsaniz cok sevinirim allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin...[/QUOTdöllenmede sorun olduğunda mikro enjeksiyon deneiyor sana o yapılmadımı???dokrora sordunmu sein yönetin adı ne??dilerim tez vakitte hayırlı haberler alırsın bitkisel kürleri araştı canım..ibrahim sraçoğluna mail yaz mutlaka cevap geliyor...dene derimm ...kolay gelsin...:54:[/QUOTEdoktora sordunmu?sana uygulanan yönetemin adı ne demek istedim eksik yazmışım:))))

canim meraba almanyanin neresindensin ve hangi doktorda yada merkezde yaptirdi eger ayni yerdeysek bende yaptimayi dusunuyorum ayni yere gitmiyim en son hangi doktordan termin aldin

Back
X