yumurtalarım toplandı

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
96
42
Kocaeli
:Saruboceq:arkadaşlar merhaba pazartesi günü yumurtalarım toplandı ilk tüp bebek denemem ve sebebsiz infertilite...18 tane yumurtam toplandı ve 12 tanesi döllenmiş ama biraz geç yüklencek sanki cumartesi dediler ...çok zormuş gerçekten sizleri her zaman takip ediyorum ve çok rahatlıyorum iyiki varsınız..aslnda bütün işlemler bittikten sonra paylaşcaktım meraklandırmamak için ama dayanamadım..dualarınıza çok ihtiyacım var.. :Saruboceq:

canımm şimdiden hayırlı olsun tedavin :))) allahım yüzünü güldürsün ve gönlüne göre versin,,önemli olan bundan sonrası :)) moralini yüksek tut ve kendine çoook dikkat ett

allah yardımcın olsun tatlım hihoyyyt

canımm şimdiden hayırlı olsun tedavin :))) allahım yüzünü güldürsün ve gönlüne göre versin,,önemli olan bundan sonrası :)) moralini yüksek tut ve kendine çoook dikkat ett

allah yardımcın olsun tatlım hihoyyyt

teşekkür ederim canımm .ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün..canlarım yaa..

:Saruboceq:arkadaşlar merhaba pazartesi günü yumurtalarım toplandı ilk tüp bebek denemem ve sebebsiz infertilite...18 tane yumurtam toplandı ve 12 tanesi döllenmiş ama biraz geç yüklencek sanki cumartesi dediler ...çok zormuş gerçekten sizleri her zaman takip ediyorum ve çok rahatlıyorum iyiki varsınız..aslnda bütün işlemler bittikten sonra paylaşcaktım meraklandırmamak için ama dayanamadım..dualarınıza çok ihtiyacım var.. :Saruboceq:

cnm hayırlı olsunnnn
allah gonlune gore versın ıns bebıslerın sana sımsıkı tutunurlar
hayırlısı neyse o olsun pozıtıf olkı sonucun guzel olsun arkasasımmm

hihoyyyt
blastosit transferii
Bravo tebriklerrr şansınız dahada yüksek şimdi hem sebebsiz hemde blastosit
şimdi rahat olmaya bakk haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz

teşekkürler arkadaşlar ...inşallah ALLAH sizinde gölünüze göre verir... şimdi blastosit transferimi benimki ben bilmiyodum vallahi iyicene cahil kaldım o kadar takip ediyom yine öğrenceğim şeyler var.nasıl anladınız şimdi 5 gün arası olduğu içinmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X