Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba..
Benim yumurtalar çatlatma iğnesini yapmadan kendiliğinden çatlamaya başlamış.
Hemen aşılama yapıldı..bugün tekrar aşılama yapılacak. Bu şekilde hamile kalabilen varmı acaba? Galiba bu ay da boşa gitti...
aşılamadan önce çatlayıp çatlamadığına bakmadılar bende.2 aşılama oldum ikisindede bakmadılar.çünkü ultrason aletine sürülen jel döllenmeye zarar veriyormuş.sana nasıl bakıldı anlayamadım.ama sanırım benimde ilk aşılamamda erken çatladı.çünkü mukus çatlatma iğnesinden önce geldi .benim ilk aşılamam tutmadı.ama ondanmıdır başka sebeptenmidir bilemiyorum.
canım aşalamadan önce dr.um mutlaka yumurtanın durumuna bakıyor.. zaten 1 saat sonra falan da aşılamam yapılıyor. Bir de çift aşılama yapılıyo, yumurtanın durumuna göre arka arkaya 2 gün veya 1 gün arayla..
canım aşalamadan önce dr.um mutlaka yumurtanın durumuna bakıyor.. zaten 1 saat sonra falan da aşılamam yapılıyor. Bir de çift aşılama yapılıyo, yumurtanın durumuna göre arka arkaya 2 gün veya 1 gün arayla..
canım bilmiyorum ki yaa... hiç aklıma gelmedi açıkçası
adam tüp bebek uzmanı prof. böyle bir şeyi göze almaz herhalde ?!
acaba jel sürmüyomu.. bugün dikkat edicem, ama ikinci gün bakmıyodu galiba...
benim iki asilamamda da kan yoluyla yumurta takibi yapilmisti...
yumurta catlama günüm hep sabit oldugu icin 11.gün kontrolde ultrasonla bakilmisti ve takiben ayni gün kan alinip bakiliyodu...kanda catlamanin baslayip baslamadigi belli oluomus..asilama saatini buna göre tahmin edip belirliyolardi...catlatma ignesini vurup bekliodum...ve iki asilamada bende catlatma ignesinden 36 saat sonra olmadi hep daha erken 24 saat icinde yapildi...