Merhaba benimde fsh 16 amh 0,52 çıktı bana da doktorum önerdi ben hergün kullanıyorum onuMerhabalar 38 yaş 2aydır femera gonal f ve ovitrelle kullanıyorum ilkinde küçük çaplı gelişmemiş yumurtalıklarım vardı doktor bir dahaki ay gel dedi bu ay yıne kullandım 4 gündür gonal f 125 ml yaptım bugün kontrole gittim akşam ovitrelle yapacaktım ki doktorum sağ tarafta hiç yumurtan yok gelişmemiş değil yok dedi direk sol tüpüm kapalı ama orda 20 mm çatlamaya hazır yumurta var tüp kapalı olduğu için işimize yaramaz dedi bu yüzden Fsh değerim 25 çıktı Hayıt tohumunu denemek istiyorum adetliyken mi sonrasında mı kullanmak gerekiyor ve ne kadar kullanmak gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim lütfen çünkü bu şekilde tüp bebekde işe yaramaz dedi
Merhabalar nasıl kullanmanız gerektiği hakkında bilgi verdi mi peki verdiyse yazarsanız sevinirimMerhaba benimde fsh 16 amh 0,52 çıktı bana da doktorum önerdi ben hergün kullanıyorum onu
Benim fsh 12 di günde iki kere ictim hayt tohumunu bir buçuk iki ay sonra tekrar baktırdım fsh 6 olmstuMerhabalar nasıl kullanmanız gerektiği hakkında bilgi verdi mi peki verdiyse yazarsanız sevinirim
Çok sevindim bende bugün başladım içmeye aç karnına sabah içtim bir bardak bakalım nolcakBenim fsh 12 di günde iki kere ictim hayt tohumunu bir buçuk iki ay sonra tekrar baktırdım fsh 6 olmstu
Merhaba hayıt tohumu kaliteye iyi gelir mi bunun icin kullanilabilir mi acaba doktorunuz ne icin önermisti fsh icin miMerhaba benimde fsh 16 amh 0,52 çıktı bana da doktorum önerdi ben hergün kullanıyorum onu
Merhabalar nasıl kullanmanız gerektiği hakkında bilgi verdi mi peki verdiyse yazarsanız sevinirim
Bana hormonları falan dengeliyor demişti yanlış hatırlamıyorsam ben saraçoğlu yöntemine göre yapıyorum youtubeden onun videolarını izlerseniz nelere iyi geliyor açıklıyor oMerhaba hayıt tohumu kaliteye iyi gelir mi bunun icin kullanilabilir mi acaba doktorunuz ne icin önermisti fsh icin mi
Ne demek rica ederim sizdende allah razı olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun yarından itibaren başlıyorum
Tamam izleyeyimde ona göre yapayım rabbim hemizin şifasını versinBana hormonları falan dengeliyor demişti yanlış hatırlamıyorsam ben saraçoğlu yöntemine göre yapıyorum youtubeden onun videolarını izlerseniz nelere iyi geliyor açıklıyor o
Zaten fsh bildiğim kadarıyla her ay değişen bir dğerBenim fsh 12 di günde iki kere ictim hayt tohumunu bir buçuk iki ay sonra tekrar baktırdım fsh 6 olmstu
Evet ama doktorum beni çok korkuttu bu değerlerle tüp bebek sahibi bile olamazsın dedi bütün hevesimi kursağımda bıraktıZaten fsh bildiğim kadarıyla her ay değişen bir dğer
Amin inşallahTamam izleyeyimde ona göre yapayım rabbim hemizin şifasını versin
allah büyük biz elimizden geleni yaparız allahım dilerse olur inşallahEvet ama doktorum beni çok korkuttu bu değerlerle tüp bebek sahibi bile olamazsın dedi bütün hevesimi kursağımda bıraktı
Amin inşallah nasipten ötesi yokAmin inşallah
allah büyük biz elimizden geleni yaparız allahım dilerse olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?