Yumurtalık ağrısı neden geçmiyor

lilith1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
42
53
18
Merhaba 32 yaşındayım bekarım Son 1 aydır sadece sol tarafımda kramplar şeklinde adet sancısına benzer yumurtalık ağrısı yaşıyorum. Hani yumurtlama günlerinde olur ve geçer ama bu kez geçmeyen bir ağrı miyom kist gibi bir şey midir bilenler tecrübe edenler yorumlarını paylaşabilir mi ? Herhangi bir adet düzensizliğim cinsel ilişkim vs yok yalnız alt karın bölgemde şişkinlik baskı hissi yaşıyorum var mıdır öngörüsü olan

Son düzenleme:
git doktora muhakkak agrı bazen yumartalık kistinden farklı bir kistten bile oluyor benım kistim var , çikolata kisti şişlik agrı bende de mevcut birde sık idrara çıkma ihmal etmeyın

Kist olmuş olabilir doktora gidin mutlaka çok geçmiş olsun

Merhaba 32 yaşındayım bekarım Son 1 aydır sadece sol tarafımda kramplar şeklinde adet sancısına benzer yumurtalık ağrısı yaşıyorum. Hani yumurtlama günlerinde olur ve geçer ama bu kez geçmeyen bir ağrı miyom kist gibi bir şey midir bilenler tecrübe edenler yorumlarını paylaşabilir mi ? Herhangi bir adet düzensizliğim cinsel ilişkim vs yok yalnız alt karın bölgemde şişkinlik baskı hissi yaşıyorum var mıdır öngörüsü olan
O ağrıyla gittiğimde miyom teshisi almıştım ve 30 yaşındaydım.Doktora görünün muhakkak.

Back
X