Ne guzel sormussun ama ben de bilmiyorumKızlar bikaç konu başlığında sordum ama cvp alamadım. Hani sümüksü yumurta akı kıvamında bir akıntı gelebilir diyoruz ya ki sayfalarda da öyle yazıyor ama bu akıntı çatladığı zaman mı geliyor yoksa çatlamadan birgün önce mi? Bunu bilen varsa cevaplayabilir mi? Akıntının gelmesi çatladığını mı gösteriyor yani yoksa çatlayacağının işareti mi veya yumurtlamanın bittiğini mi gösteriyor??
ben biliyorm :) gecen ay yumurta takibi yaptiriyodm bendende geldi o doktoruma gittim yumurtam gelisme asamasndaydi hala yumurtlamadan 5 gun once geldi bende yumurtladm sanmstm ama birkac gun snra yumurta catliyor canim.sen o sivi gelince calismalara basla 1 hafta boyunca birgun dur birgun yap.Kimse bilmiyor mu
Bende çatladı diye düşündüm demekki çatlama aşamasındaydı tamamdır gün aşırı yapıyoruz inşallah tutarben biliyorm :) gecen ay yumurta takibi yaptiriyodm bendende geldi o doktoruma gittim yumurtam gelisme asamasndaydi hala yumurtlamadan 5 gun once geldi bende yumurtladm sanmstm ama birkac gun snra yumurta catliyor canim.sen o sivi gelince calismalara basla 1 hafta boyunca birgun dur birgun yap.
insallah canim :) mutlu haberini de aliriz insallahBende çatladı diye düşündüm demekki çatlama aşamasındaydı tamamdır gün aşırı yapıyoruz inşallah tutar
inşallah canımminsallah canim :) mutlu haberini de aliriz insallah
He yaw Rabbim emeklerimizin karşılığını hayirlisiyla versin inşaallahÇocuk yapmak ne zor işmiş arkadaş
İnşallah canım inşallahhHe yaw Rabbim emeklerimizin karşılığını hayirlisiyla versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?