yumurtalık çatlaması ağrısı mı?

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar cumartesi sabah yumurta çatlaması olacak diye doktor ilişki verdi ve benim 2 gündür çok ağrım var sizce neden acaba tam zamanında da ilişki oldu diye mi ağrım oluyor bilmiyorum 6 gün sonra da adet olacağım neden ağrım var bilmiyorum

Catlamadan dolayi olabilir o ağrı. Ama batini neye göre hesapladın. Döngü tarihine göremi? Bildigim kadarıyla catlamadan 14 gün sonrası bat olarak belirlenir. Döngüyle batın uymamasinin sebebi norrmalden geç yumurtladıgin bi ay olmasindan olabilir.

Ben doktora gittim vajinal ultrason la baktı cumartesi sabah çatlamak üzere olan yumurtan var var dedi ilişki verdi eğer ilişkiye girersen bu ay hamile kalırsın dedi ilişki den sonra çok ağrım oldu

Ben doktora gittim vajinal ultrason la baktı cumartesi sabah çatlamak üzere olan yumurtan var var dedi ilişki verdi eğer ilişkiye girersen bu ay hamile kalırsın dedi ilişki den sonra çok ağrım oldu
Bat demek beklenen adet tarihin demek, yani catlaman olduktan 14 gün sonra adet olman beklenir, hani 6 gün var diosunya o açıdan canım. Hadi hayırlısı tutmuştur inşallah da adet olmazsin batinda

Sadece doktor ultrason da kontrol etti cumartesi ilişkiye gir dedi girdim ve ağrılarım var birsey kullanmadım adet ağrım mi veya usuttum mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…