Yumurtalık görünmemesi

semira aykut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
6
0
1
28
Merhabalar ben 7 ay önce düşük yaptım Daha sonra da hamile kalamadım bu ay doktora gittim yumurtalarımın görünmediğini söyledi ama herşeyimin normal olduğunu söyledi daha önce sizlerden birine yumurtalığı görünmediğini ve nasıl tedavi edildiniz anlatırmısınız rica ediyorum

Son düzenleme:
Nasıl yani yumurtalıkları göremedi? Ultrasondamı baktı? Yumurtalıkları göremeden nasıl herşey yolunda der? Yumurtalıklarımı yoksa yumurtalarımı?

Yumurtaları göremedi yumurtlanma dönemimde gittim göremedİ ondan 2 hafta sonra gittim yine göremedi hem alttan ultrason baktı hem karından.

Bazı aylarda kadınlar yumurtlamıyor normal olabilir. Önemli olan 2inci ay öyle olmaması. Benim tavsiyem 1ay daha bekleyip ultrasonda baktırmanız. Eğer yine yumurtlama olmazsa o zaman sorun olur. O zaman da adetin 2inci yada 3üncü gününde test yaptırıyorlar onun sonucuna göre ilerlersiniz tedaviyi. Ben geçen ay ultrasonda baktırdım 20mm yumurtam vardı ama çatlamadı benim de ameliyatım falan olmuştu ondan olabilir dedi doktor. Oyüzden bu ayda takip ediyorum şuan 16mm yumurtam var adetin 12.gününde. Eğer bu ay da çatlamazsa ben de test vericem

Anladım yani yumurtalar her ay değişebiliyor o zaman ben şimdi bi Test verdim en son ne zaman yumurtlama tarihimi bakıcaz ona göre de doktor söylüycek bize yumurtlama dönemimi tedaviye devam edicez size de teşekkür ederim biraz da olsa içim rahatladı

Alttan muayene olmuştum bir kere adetliydim bir yumurtalığım gözükmedi doktor adet kanından demişti. Gözükmeyen yumurtalıktı. Yumurta değil ama onu belirteyim.

Kadınların her ay yumurtlaması olmaya biliyor canım . Kontrole tekrar git , kadınlar 12 ay yumurtlayanaz bu çok normal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…