• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti olduğu halda hamile kalan var mı?

haseki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
340
128
83
bende yumurtalık kisti var. bebek istiyorum. ama doktorum bu şekilde bebek tedavisine başlayamayız dedi.nasıl olması gerekiyo, ne yapmak gerekiyo bende bilemiyorum. küçük bi şehirdeyim doktor seçme şansımda yok. kafam karışık ve canım sıkkın...

merhaba bende de var dogum kontrol ilacı veriliyor kullanıyorsun geciyor ama bu sürede hamile kalmamlısın cunku onla beraber büyüme riski varmış tehlikeliymiş yani

benim sol tüpümde tavuk yumurtası büyüklüğünde
kist vardı.doktor bana 3 ay boyunca doğum kontrol
hapı verdi kullandım ne küçüldü
nede büyüdü. iki doktor bana ameliyat dedi. çocuğun olayabilir dedi.
ben ameliyat olmadan bebek denemesi yaptım.
ilk denememde hamile kaldım.hamileliğim
sırasında 2 aylıkken doktoruma sol tarafımda kist vardı
diye sorduğumda bana olmadığını bebeğin kisti erittiğini
söyledi.şimdi oğlum 4 yaşında.

benim sol tüpümde tavuk yumurtası büyüklüğünde
kist vardı.doktor bana 3 ay boyunca doğum kontrol
hapı verdi kullandım ne küçüldü
nede büyüdü. iki doktor bana ameliyat dedi. çocuğun olayabilir dedi.
ben ameliyat olmadan bebek denemesi yaptım.
ilk denememde hamile kaldım.hamileliğim
sırasında 2 aylıkken doktoruma sol tarafımda kist vardı
diye sorduğumda bana olmadığını bebeğin kisti erittiğini
söyledi.şimdi oğlum 4 yaşında.

merhaba okkesa ateş ölçme topiğinden seni görünce şaşırdım
bende de var kist ama doktora sordum hamileliğe engel olur mu bebeğe zararı olur mu diye
olmaz dedi ben de onun için devam ediyorum tedavi olmadan
yine de korkuyordum
seni okuyunca rahatladım

merhaba okkesa ateş ölçme topiğinden seni görünce şaşırdım
bende de var kist ama doktora sordum hamileliğe engel olur mu bebeğe zararı olur mu diye
olmaz dedi ben de onun için devam ediyorum tedavi olmadan
yine de korkuyordum
seni okuyunca rahatladım
bence doktor sacmalamıs benm 3 hamileligim oldu ücündede kist vardi hatta birinde bebek kıstı eritti bende hep var san bile 5 cm hamilede kaldım.Ayrıca dogum ntrol hapını bırakınca cocuk en az 9 ay olmuyormus dr söylemisti kistim icin ben ilac icmiyorum aktardan kedi hindi löbet sekeri fındık karısımı toz hazırlattırıtorum hic bisey kalmıyor dr da sasımıstı ultrasonda birebir deneyin yumurtalıklarıda calıstırıyor

bence doktor sacmalamıs benm 3 hamileligim oldu ücündede kist vardi hatta birinde bebek kıstı eritti bende hep var san bile 5 cm hamilede kaldım.Ayrıca dogum ntrol hapını bırakınca cocuk en az 9 ay olmuyormus dr söylemisti kistim icin ben ilac icmiyorum aktardan kedi hindi löbet sekeri fındık karısımı toz hazırlattırıtorum hic bisey kalmıyor dr da sasımıstı ultrasonda birebir deneyin yumurtalıklarıda calıstırıyor

karışımın içindekileri ilk defa duydum ne karışıkmış öyle
aklımda tutamam
aslında doktor çocuk yapabilirsin dedi
yani olumlu baktı

sizinki ne kistiydi acaba

Arkadaslar bendede sag tarafda 5 cm kist cikti tamda bebek düsünürken önceden troid problemim yüzünden doktorum hep erteledi simdide bu kist problemi cikti offf of doktora cocuk istedigimi söyledim ama kist yok olmadan gebeligi önermedi iki ay dogum kontrol ilaci kullanmami önerdi eyer yok olmazsa ameliyat dedi bakalim hakkimizda hayirlisi artik

Back
X