Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar meraba ben yeni katildim araniza yumurtalik kisti olup hamile kalan var mi ameliyat olmadan
küçük bir kistse gitmiştir. 28 mmlik bir kistim vardı. gittiğim iki doktor hamileliğe engel dedi. son gittiğim doktor engel değil, yumurtaoluşuyor ve çatlıyor dedi. hamile kaldığımda iki tane 30 mm kistim vardı, hamilelikte kayboldu. maalesef doğumdan sonra tekrar oluştu bu defa çok büyüktü yumurtalıkla beraber kist alındıBndede sol yumurtaligimda kist vardı adetim kist yuznden 15 gün gecikti adet oldum sizce gitmismidir bebis istiyoruz olmuyo![]()
Cnm bnm 5 cm lik çikolata kistim vardi şimdi hamileyim. Doktorlar olmaz derken korkma cnm olurcok saolun arkadaslar benimde sag yumurtalıgımda 5 cmlik kist var ca 125 testi normal cikiyo ama 3 aydir deniyoruz ins bende hamile kalirim ama yumurtlama gunu takibi yapamadim bugune kadar ovulasyon kiti alcam artik.yada doktora gidip takip etcez bakalim.
Canim kist gebeliginde sorun yarattimiCnm bnm 5 cm lik çikolata kistim vardi şimdi hamileyim. Doktorlar olmaz derken korkma cnm olur
Çok şükür yaratmadı canın aksine şimdi kistim gözükmüyor sende de mi varCanim kist gebeliginde sorun yarattimi
Bende asilama tedavisi sirasinda oldu canm yumurtnn birisi catlamamis buyums 8 cm kist olmus patlar diye korkuyorz asilamylada hamile kaldim yani hamilelikle es zamanli olusmus insallah gerilerÇok şükür yaratmadı canın aksine şimdi kistim gözükmüyor sende de mi var
Geriler cnm korkma. İnşallah bu kistten tamamen kurtuluruzBende asilama tedavisi sirasinda oldu canm yumurtnn birisi catlamamis buyums 8 cm kist olmus patlar diye korkuyorz asilamylada hamile kaldim yani hamilelikle es zamanli olusmus insallah geriler
İnsallah canmGeriler cnm korkma. İnşallah bu kistten tamamen kurtuluruz
Keske kaynanana soylemeseydin onlar halden anlamiyor cunku biz annemiz gibi sanip anlatiyoruz ama hata bence.Aklim basima geldi artik benim dusuk yaptim 6 ay once ultrason yapild herkes gibi alttan muayene falan kanamam oldugu icin dr karar verdi ve bakti kaynanamda beni sucladi soylemesem haberi olmucakti cenem durmadi ama artik akillandim bende dun acillik oldum resmen cok kotu sancilandim yerimden kipirdayamadim bugunde ultrason oldum megersem kist varmis ama sonucu hafta ici soylucek dr hap mi verir napar bilmiyorum ameliyat olmasinda yeterki arada agrim oluyor kist olan yerde insallah bizde hamile kaliriz hatta ins oyleyimdirHayır 4cmdi hiç bi ilaç tedavi yapmadı adet olucaksin dedi oldum da ınsalla bu ay da adet olurum kaynanam hep diyo kist wara çocuk olmaz diye napiyim artık bilmiyorum