yumurtalik kisti olup hamile kalanlar

canım benim geçen ay 3 tane vardı hatta bir tanesinin büyüklüğü 5 cm. geçmişti ama üçünüde ikinci adet kanamamla attım çok şükür. ben burada çok umuştum canım kistle hamile kalan

2cm sağ yumurtalığımda vardı ama bi sorun olmaz dedidoktor ki zaten hamile olduğumda örendim kist olduğunu.

arkadaslar meraba ben yeni katildim araniza yumurtalik kisti olup hamile kalan var mi ameliyat olmadan

ben 5 haftalık hamileyken öğrendim sağ yumurtalığımda 2 tane kist vardı ama 15. haftada kendi kendine eridi gitti sadece doktor tedbir olsun diye dopler çektirdi birazda ağır iş yapmamaya dikkat ettim o kadar hamilelikte olabilirmiş

merhaba bende de var hala bilmiyorum dr bişi demedi ama büyük bir kistim var dedi ama bişi demedi bakalım yarın gideceğim sorayım birde rahim duvarım 4 cm kalınmış bilemiyorum yani umarım geçer

sevgili eczecz. ben de çocuk düşünmeye başladığımda yani 4 ay önce açmıştım aynı başlıktan. çünkü 5 cm lik bi yumurtalık kistim vardı ve bi dr hamiş olmayacağımı söylemişti. ben de tam ameliyat olacaktım kiiiii hamişşş olduğumu öğrendimsırnaşık şey

cok saolun arkadaslar benimde sag yumurtalıgımda 5 cmlik kist var ca 125 testi normal cikiyo ama 3 aydir deniyoruz ins bende hamile kalirim ama yumurtlama gunu takibi yapamadim bugune kadar ovulasyon kiti alcam artik.yada doktora gidip takip etcez bakalim.

kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten şüphelenıp amelıyat yapılacagını söyledı
adetlerım düzenli olarak geliyor bu durumda hamile kalanlar varmı???...

Bndede sol yumurtaligimda kist vardı adetim kist yuznden 15 gün gecikti adet oldum sizce gitmismidir bebis istiyoruz olmuyo :110:

Bndede sol yumurtaligimda kist vardı adetim kist yuznden 15 gün gecikti adet oldum sizce gitmismidir bebis istiyoruz olmuyo :110:
küçük bir kistse gitmiştir. 28 mmlik bir kistim vardı. gittiğim iki doktor hamileliğe engel dedi. son gittiğim doktor engel değil, yumurtaoluşuyor ve çatlıyor dedi. hamile kaldığımda iki tane 30 mm kistim vardı, hamilelikte kayboldu. maalesef doğumdan sonra tekrar oluştu bu defa çok büyüktü yumurtalıkla beraber kist alındı

Hayır 4cmdi hiç bi ilaç tedavi yapmadı adet olucaksin dedi oldum da ınsalla bu ay da adet olurum kaynanam hep diyo kist wara çocuk olmaz diye napiyim artık bilmiyorum

cok saolun arkadaslar benimde sag yumurtalıgımda 5 cmlik kist var ca 125 testi normal cikiyo ama 3 aydir deniyoruz ins bende hamile kalirim ama yumurtlama gunu takibi yapamadim bugune kadar ovulasyon kiti alcam artik.yada doktora gidip takip etcez bakalim.
Cnm bnm 5 cm lik çikolata kistim vardi şimdi hamileyim. Doktorlar olmaz derken korkma cnm olur

Çok şükür yaratmadı canın aksine şimdi kistim gözükmüyor sende de mi var
Bende asilama tedavisi sirasinda oldu canm yumurtnn birisi catlamamis buyums 8 cm kist olmus patlar diye korkuyorz asilamylada hamile kaldim yani hamilelikle es zamanli olusmus insallah geriler

Bende asilama tedavisi sirasinda oldu canm yumurtnn birisi catlamamis buyums 8 cm kist olmus patlar diye korkuyorz asilamylada hamile kaldim yani hamilelikle es zamanli olusmus insallah geriler
Geriler cnm korkma. İnşallah bu kistten tamamen kurtuluruz

Hayır 4cmdi hiç bi ilaç tedavi yapmadı adet olucaksin dedi oldum da ınsalla bu ay da adet olurum kaynanam hep diyo kist wara çocuk olmaz diye napiyim artık bilmiyorum
Keske kaynanana soylemeseydin onlar halden anlamiyor cunku biz annemiz gibi sanip anlatiyoruz ama hata bence.Aklim basima geldi artik benim dusuk yaptim 6 ay once ultrason yapild herkes gibi alttan muayene falan kanamam oldugu icin dr karar verdi ve bakti kaynanamda beni sucladi soylemesem haberi olmucakti cenem durmadi ama artik akillandim bende dun acillik oldum resmen cok kotu sancilandim yerimden kipirdayamadim bugunde ultrason oldum megersem kist varmis ama sonucu hafta ici soylucek dr hap mi verir napar bilmiyorum ameliyat olmasinda yeterki arada agrim oluyor kist olan yerde insallah bizde hamile kaliriz hatta ins oyleyimdir

İnş ben geçenlerde kaynanamla Dr. Gittim alttan muane etti kaynanamin yanında benim hiç bi sorunum olmadigini söyledi kaynanam çok şaşırdı bende çok sewindim gelecek at tedaviye baslicam hakkımızda hayırlısı olur insalla:KK9::KK16::KK5:

Back
X