yumurtalık kisti olup hamile olan var mı?

nihanf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
10
0
86
49
Ankara
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. kontrolde sol yumurtalığımda 5 cm lik kist görüldü.
Doktor bebek büyüdükçe o küçülecek dedi dikkatli olmamı söyledi. Ben çok tedirginim.
Böyle bir şey yaşayan duyan bilen varsa ne yapmam gerekiyor lütfen yazsın.

ben kistle hamile kalan çok duydum canım korkulcak birşey olduğunu sanmıyorum. doğumla atıyormuşsun sanırım

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. kontrolde sol yumurtalığımda 5 cm lik kist görüldü.
Doktor bebek büyüdükçe o küçülecek dedi dikkatli olmamı söyledi. Ben çok tedirginim.

aynı cümleyi banada doktorum 5 haftalıkken söyledi ilişkiyi kesmemi ev işi yapmamamı söyledi şuan 18 haftalığız ve 2 hafta önce tamamaen eridi gitti hiç korkma eriyor sadece biraz dikkat et benim doktorum çok pipirikliydi dopler bile çektirdi bana ama tedbir bunlarınn hepsi

canım sol yumurtalıgımda 6 cm ameliyat oldum 2 ay sonra gene oluştu 4 cm gene aynı yerde ama hamileyim yapılacak bişey yok bebegede zararlı olmazmış şuan 30 haftamdayım karnım büyüdükçe gözükmüyor ultrasyonda ama korkuyom adetim olmadıgı için sancım yok dogum sonrası tekrar aynı sancılarım olur diye çünkü zor günler yaşadım yada inş dogumla kaybolur bilmiyom bişey daha duydum sezeryan dogumdada alınıyormuş soracam dr canım yani senin yapacagın bişey yok 4 cm hamile kaldım herşey yolunda allaha şükür bana dr küçülür falan demedi inş dediğin gibi küçülür

canım ama çok çeşit kistler var endometriozs dediler benimkine çikolata ama tam değilmiş

sağ yumurtalığımda 2cm kist var su kesesi şeklindeymiş ve 5-6 cm geçmedikten sonra bi zararı yokmuş,kendi kendine patlıyormuş doğumda.

çikolata kisti değil. hamielikle oluşan cinsten dedi çünkü 6 ay önce kontrole gitmiştim hiç bişi yoktu :(
hepinize yorumlarınız için teşekkürler.doktor değil siz rahatlattınız biraz içimi.

canım benim benim sag yumurtlağımda 3 cm kist varken doktor bana engel değil hamile kalabilirsin dedi. ve şuan hamileyim kistin herhangi bir olumsuzluğunu göremedim.. inşallahda olmaz. zaten doktor bana kist sadece ufak ağrı yapar dedi..

üzülme canım bendede 5 haftalık hamileyken 5 cm. lik bir kist vardı. senin gibi pek ağır iş yapmıyopdum. bebek 8 haftalık olduğunda doktorun dediği gibi kist kaybolmuştu. bu kistler aslında bebeğin beslenip daha cabuk tutunabilmesi için oluşurmuş.bebek iyice yerleştikten sonrada kaybolurmuş genelde. bir dahaki randevunda kaybolduğunu göreceksin inş. allah yardımcın olsun.

arkadaşlar bugün doktora gittim.adetimin 3. günü bugün.bu ay farlutalle adet olmuştum.doktor vajinal ultrasonla baktı.2 tane kist gördü.biri 6,5 cm öteki 5,4cm bir adette miyomum varmış.polikistik over demedi ama.hko değil.rahmim çok kalınlaşmış o yüzden gebelik testi yapalım dedi.kan verdim yarın 6 da alacağım sonucu.drum önce kistleri küçültmemiz gerek rahmi de inceltmemiz gerek dedi.
ya ben gebe kalmak istiyorum dedim.ama önce kistleri küçültmek lazım dedi.doğum kontrol hapı kullanacağım şimdi
bana ultrason yaparken yumurtlamayı arttırıcı ilaç kullandın mı dedi?
iki tane kist görünce şüphelendi galiba.
sonra da rahim filmi çekilcek
işin ilginç yanı bundan önceki drum kistin 1 tane olduğunu söyledi ve miyomu görmedi
kızlar kist niye oluşur ya

Konunun uzerinden cok zaman gecmis ama kizlar cvp veren olursa bisey sorucam bu kistler varken yumurtlama oluyomu ve hamile kalinabiliyomu 2 tanede bende cikti kist tamda gebelik isterken

Back
X