Yumurtalık kisti

Huzur166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
13
0
1
Meraba hanımlar bn kasık ağrısı ve çocuk olmuyo şikayetiyle doktora gittim ve yumurtalıklarımda 7 cm kist cikti doktor önemli birsey degil dogum kontrol hapiyla gecer dedi ve ELLEACNELLE diye ilac verdi kontrole gittigimde bi dahaki sefere 4.5 cme düşmüş küçülmüştü. 1 kutu daha yazdi simdi bu ilaci kullanip tekrar gidicem 4 aylik evliyim ve çocuk istiyoruz. 18 yasindayim ama anne olmayi cok istiyorum böyle kist problemi yasiyip dogum kontrol hapiyla kisti gecen hatta elleacnelle ilaci kullanip faydasini goren ve hamile kalan varmi bu durum beni cok uzuyo

Doğum kontrol ilacı yerine soğan kürü kullanabilirsin. Ben ve bir çok yakınımda faydası oldu. Doğum kontrol ilacının çok yan etkileri var.

Doğum kontrol ilacı yerine soğan kürü kullanabilirsin. Ben ve bir çok yakınımda faydası oldu. Doğum kontrol ilacının çok yan etkileri var.
Bilmiyorum aklım karıştı artık ilaçda etkisini gösteriyo küçültüyo şuan o yüzden birakmakta istemiyorum

Bilmiyorum aklım karıştı artık ilaçda etkisini gösteriyo küçültüyo şuan o yüzden birakmakta istemiyorum

Küçültüyo ama uzun süre kullanımda hemen gebe kalmanı engelliyor. Doktor bana da Yasmin yazmıştı ben o ay kullanmadım onun yerine soğan kürü yaptım o ay kistim gitti. Ayrıca hamile kaldım yaptığım ay. Soğan kürü ile gebe kalan bir çok kişi var

Küçültüyo ama uzun süre kullanımda hemen gebe kalmanı engelliyor. Doktor bana da Yasmin yazmıştı ben o ay kullanmadım onun yerine soğan kürü yaptım o ay kistim gitti. Ayrıca hamile kaldım yaptığım ay. Soğan kürü ile gebe kalan bir çok kişi var
Ay ne kadar güzel darısı benim ve benim gibilerin başına :KK16: 1 kutu kullandim fazla kullanmadim suan 2. Kutumu kullaniyorum doktor en fazla 3 kutu kullanirsin zaten dedi gecer . sogan kurunu herkez diyo ama bi kere ictim icer icmez geri cikardim icimdeki herseyi yapamadim onu ay insallah bu ay benimde gecmis olur

Back
X