bir hafta önce hafifi bir kanama ile gitmiştim ama bebeğimi düşürüyorum diye çok korktum.ultrason sonucu sağ ve sol yumurtalıkta bir hafta önce olmayan ama bir haftada 7 ve 8 cm olan iki kist görüldü.bu tarz kistlerin tedaviyle olan hamileliklerde sık görüldüğünü ama doğal hamileliklerde ender raslandığını söyledi dr.kendiliğinden oluştuğu gibi kendiliğindende küçülebilirmiş.bir haftadır yatıyorum.ayakta kalınca kistler birazda yercekimi kuvvetiyle aşağıya doğru baskı yapabiliyormuş.bunun sonucundada rahime baskı olduğundan kanama olabiliyormuş.şimdilik bebeğimin bir sorunu yok ama korkuyorum acıkcası.yarın kontrol var umarım küçülmeye başlamışlardır.eğer büyümeye devam ederlerse bir hafta sonra müdahale yapılacak.dr hamilelikte bu tarz ameliyatlar yapıldığını söyledi yinede korkuyorum 38 yaşındayım ve ilk bebeğim.herşey iyi giderken cıkan bu sıkıntı korkuttu beni.bebeğime bişey olur diye inanın ödüm kopuyor.ona bu kadar bağlandığımın hiç farkında değildim
küçük fasülyemi seviyorum...yarın 15 haftalık olacak.gerçi inanıyorum oda annesi gibi kuvvetlidir...yüce yaradana sığınıyorum...allahım bizi koru.......