Yumurtalık Kistim var... Ya bebeğime bişey olursa :(

japonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
89
0
96
Batman
arkadaşlar banada bir akıl verin nolur. 1 hafta öncesine kadar hiç bişeyim yoktu ama 1 hafta önce sol yanıma saplanan bir ağrı ile acile gittik. ultrasonda 7cm yumurtalık kisti görüldü. nasıl bir ağrıydı anlatamam. doktor 5 cm den büyük olunca böyle ağrı yapar dedi. 1 hafta hastanede yatırdı. bebeği kaybedebiliriz, ağrından dolayı rahim kasılmaların çok güçlü dedi. 1 hafta antibiyotik ve serum tedavisi uyguladı ama küçülmedi. zaten tedavinin amacı kisti küçültmek ama o olmazsa en azından daha fazla büyümesini engellemek demişti. ağrılarım geçti ve taburcu oldum ama dün geceden beri yine ağrım var. ilki gibi dayanılmaz değil ama çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

canım bizim bir arkadaşında kisti vardı ama boyutunu bilmiyorum
hatta doktoru ona sen bu kistle nasıl hamile kaldın demilşti
fakat sağlıcakla doğurdu maşallah.
inşallah seninde bişeycik olmaz bebişine içini rahat tut sadece dua et.

canım cevabın için teşekkürler. Rabbim korusun meleğimi. sizlerde dua edin nolur...

Cok gecmisolsun Allahım beneğini sana bağışlasin.
Benim kuzenimin eşi aynı senin gibi 7 cm lik yumurtalik kisti vardı. Be gebeliğinin ilk zamanlariydi cok ağrısı vardı Dr u ilaca da izin vermedi. Yaklaşık 20 gün yattı evde.
Simdi 19. Haftasında hic bir sıkıntısı kalmadı insallah senin de oyle olur.
Ve o 20 gün boyunca ağrısı vardı ağrıya cok takılma.

canım amin inşallah Allah hepimizin bebişini bağışlasın inşallah. İçim rahatladı biraz daha...çok sağol cevap yazdığın için...

Benimde yumurtalık kistim var.hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı.kistimde 4 cm di.7 haftalık olunca kontrole gittiğimizde dokto kistin 7 cm olduğunu söyledi.Ağrı yapar dedi ama çok şükür bi ağrım yok.arada bi sancı giriyor.ama çok şiddetli değil.Eğer kist daha çok büyüyüp ağrı yaparsa 3.aydan sonra ameliyatla kistin alınması gerektiği söylendi.ama bu çok düşük bir ihtimalmiş.hamilelikte kist kendi kendine eriyebiliyormuş.İnşallah erirde kurtuluruz.

bir hafta önce hafifi bir kanama ile gitmiştim ama bebeğimi düşürüyorum diye çok korktum.ultrason sonucu sağ ve sol yumurtalıkta bir hafta önce olmayan ama bir haftada 7 ve 8 cm olan iki kist görüldü.bu tarz kistlerin tedaviyle olan hamileliklerde sık görüldüğünü ama doğal hamileliklerde ender raslandığını söyledi dr.kendiliğinden oluştuğu gibi kendiliğindende küçülebilirmiş.bir haftadır yatıyorum.ayakta kalınca kistler birazda yercekimi kuvvetiyle aşağıya doğru baskı yapabiliyormuş.bunun sonucundada rahime baskı olduğundan kanama olabiliyormuş.şimdilik bebeğimin bir sorunu yok ama korkuyorum acıkcası.yarın kontrol var umarım küçülmeye başlamışlardır.eğer büyümeye devam ederlerse bir hafta sonra müdahale yapılacak.dr hamilelikte bu tarz ameliyatlar yapıldığını söyledi yinede korkuyorum 38 yaşındayım ve ilk bebeğim.herşey iyi giderken cıkan bu sıkıntı korkuttu beni.bebeğime bişey olur diye inanın ödüm kopuyor.ona bu kadar bağlandığımın hiç farkında değildimküçük fasülyemi seviyorum...yarın 15 haftalık olacak.gerçi inanıyorum oda annesi gibi kuvvetlidir...yüce yaradana sığınıyorum...allahım bizi koru.......

Son düzenleme:

canım mesajını yeni gördüm.durumun nasıl.umarım her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…