• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık sancısı olan ve ovalasyon kiti kullananlar....

yakamoz58

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
123
6
16
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlarr
ovalasyon testi kullanıp bu yolla hamile kalanlarımız var mı? Ben bu ay kullandım.iki gün pozitifi yakaldık.O günlerde birliktelik oldu şuan yumurtlama günüm bitti ama kasıklarımda ve belimde hala sızlamaya benzer sancılar var.sizce bu nedir?

Merhaba arkadaşlarr
ovalasyon testi kullanıp bu yolla hamile kalanlarımız var mı? Ben bu ay kullandım.iki gün pozitifi yakaldık.O günlerde birliktelik oldu şuan yumurtlama günüm bitti ama kasıklarımda ve belimde hala sızlamaya benzer sancılar var.sizce bu nedir?

Bu ovulasyon testınden bende aldım ama nasıl kullanacağımı hala anlayamadım ıkı gundur test yapıyorum 2 cı cızgı silik cıkıyo kafayı yıycem yaa çatlatma ıgnesıde oldum erkenmı test yaptım acaba yanılma payı varmıdır testlerın

Canım Ovalasyon testine regli uzunluğuna göre başlıyosun ben 32 günde bir olduğum için 14. günden başladım 17.ve 18. gün pozitifi yakaladım.Kaçıncı gün başladın sen ?

Back
X