• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık tembelleşmesi

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
41
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Benim 5 yaşında bir kızım var Allah ömrünü versin.İkinciyi düşünüyoruz ve yara yaktırdım hala hamişlik yok 3 ay oldu.Acaba?yumurtalıklarımmı tembelleşti.Yani belli bir yaştan sonra oluyormu bu?Böyle bir durum yaşayan var mı?aranızda..doktor yumurta uyarıcı kullanmam gerektiğini söyledi.Ama bende kullanmadan hamile kalmak istiyorum.Yardım edin bu konuda aydınlatın beni kızlar.....CADIARZU

Canım benimde 5 yaşında bir oğlum var ve bende tam 3 senedir ikinciyi istiyorum önceleri olur dedim çünkü ilki tedavisiz kendiliğinden olmuştu ama şu son bir senedir öğrendimki yumurtalık rezervlerimde azalama varmış.Şuan klomen tedavisi görüyorum inşallah işe yarar.Doktorun yumurta uyarıcı kullan dediğine göre seninde yumurtlama problemin olabilir.

Evet canım olabilirde yaram olduğunu söylediğinde bir problem yok demişti yumurtalık ve rahimde bilemiyorum ama yine gideceğim....

Canım zaten benim kastettiğim hormon testleri onlarda çok önemli mesela ben hormon testinden anladım yumurtalık rezervlerinin azaldığını.Adetin 3. günü yapılan bir test.

Hımmmm anladım canım bana yapılmadı bişi....Ama gidicem.....

İnşallah herşeyin normal çıkar ve en yakın zamanda hamile kalırsın.Sende bu sitede bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkesde.

Back
X